Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Adet Yerini Bulsun

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
Herkese selamlar...

Bu foruma aylar önce bir konuyu araştırmak için üye olmuştum... işin doğrusu beni hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir konunun detayını merak etmiştim:) Gün oldu zaman oldu çok değerli arkadaşım @Pozitivizm 'in forumu hatırlatması ile tekrar geldim.. İlk geldiğimde içeriyi gezip görme fırsatım olmamıştı.. Bir iki gündür forumun kıyısında köşesinde gezindim gerek konular gerek üyeler hoşsohbet gibi göründü gözüme.. Nadirende olsa aranızda olmaktan mutluyum.. Sürçü lisan edersek affola...

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
a.s. aramıza hoşgeldin

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Aleykümselam hoşgeldiniz keyifli güzel vakitler dilerim

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
teşekkür ederim kardeşim senden bir ricam var şu imzandaki yazıyı büyük küçük harf uyumuna göre yazman mümkünmü:) okumak istiyorum okuyamıyorum:)

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Haksızlığa gelemem hatır gönül dinlemem harbi birşeyim ben kurşun yerim laf yemem .)) Yazıyor

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
Hay Allah razı olsun ama bence lafta yeme kurşunda:) öyle filmlerde sinek ısırığı filan diyenler oluyor ama öyle değil.. :)

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
İnşallah diyelim Allah sizden de razı olsun .)

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Herkese selamlar...

Bu foruma aylar önce bir konuyu araştırmak için üye olmuştum... işin doğrusu beni hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir konunun detayını merak etmiştim:) Gün oldu zaman oldu çok değerli arkadaşım @Pozitivizm 'in forumu hatırlatması ile tekrar geldim.. İlk geldiğimde içeriyi gezip görme fırsatım olmamıştı.. Bir iki gündür forumun kıyısında köşesinde gezindim gerek konular gerek üyeler hoşsohbet gibi göründü gözüme.. Nadirende olsa aranızda olmaktan mutluyum.. Sürçü lisan edersek affola...
Hoş geldin tekrardan önceleri ziyâret içindi şimdi ise misafirlikten çıkma zamanı geldi??

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
Misafirlik üç gün olur. Ben yavaştan ayaklarımı uzatıyorum o zaman ?

Negativizm

Başkasına gülmenden nefret ediyorum.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13,020
Herkese selamlar...

6 Sene sonra buraya beni getiren nedenlerden birisi dönemin arkadaşlarının hoşsohbet olmalarıydı. Bir kaç gün oldu döneli benimde şuan yine ekip ve üye olarak o dönemi andıran bir hoşnutluk var üzerimde

Sizde hoşgeldiniz diyelim.

Üst Alt