Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Acun Ilıcalı, Yeni Kanalını Yunanistan'da Açıyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Acun Ilıcalı, Yeni Kanalını Yunanistan'da Açıyor​

Rop3gG.jpg

TV8'in yeni patronu Acun Ilıcalı'nın Yunanistan'da açacağı kanalın ayrıntıları belli oldu. Uzun yıllardır hayata geçirmek istediği yurtdışı kanal projesi için geçtiğimiz aylarda Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'la görüşen Ilıcalı, yeni kanalını ekimde açacağını söyledi.​

UZAK ARA BİRİNCİ OLACAKMIŞIZ GİBİ HİSSEDİYORUM​

Ilıcalı, yeni kanalını Marketing Türkiye'den Ali Cemal Karabudak'a anlattı: "İki alternatifimiz var. Ya Yunanistan'da kanal alacağız, ya da bir frekans satın alacağız. Yunanistan Başbakanı Sayın Aleksis Çipras'la görüştüm ve o da çok heyecanlandı. Konuya sıcak baktığını söyledi. Bu konuda ekim ayı hedefimiz. İçerik olarak Tv8 formatında olacak. O ses Türkiye'nin Yunanistan haklarını aldık. Yine Survivor'ı orada gerçekleştirme projemiz var. Sanki Yunanistan'da uzak ara birinci olacakmışız gibi hissediyorum."​

Son Dakika​

Üst Alt