Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ACİLL kişiye özel tişört HK.

kararanay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Sevgilime doğum gününde hiç beklemediği bir sürpriz yapmak istiyorum. Tişört giymeyi çok seviyor ve kıyafet alışverişi yaparken en çok tişörtleri tercih ediyor. Ben de onun için tasarımının sadece bizde olduğu bir tişört hediye etmek istiyorum. Yani başka kimsede olmayacak, tasarım sadece bizi anlatacak... Şöyle bir site buldum konuyla alakalı sevgililere özel olarak tasarlanmış tişörtlerde var ama ben tasarımın sadece bize özel olmasını istiyorum. Yani dünyada başka kimsede olmasın. Çok mu şey istiyorum ki :s71 Bana bu konuda tasarım yaptırabileceğim bir yer tavsiye eder misiniz geç kalmadan. Ben de ona göre bulamazsam buradan sipariş vereyim ne yapayım :u3

Üst Alt