-
-
-
- MFC Puanı
- 79
hayatımda üç kişiyi sewdim we hepsinden birşey öğrendim birincisine 8 senemi werdim we hiçbirşey elde edemedim ama o benim ilk aşkım o dünyanın en masum aşkı ondan"masumiyet"i öğrendim o yüzden onun adını"masumiyet"koydum ikincisi tam bi pich kızlara ümit weren tam anlamıyla bir pich ama onu çok sewiyordum herşeyden herkesten çok onunla günlerim çok güzel geçti çıkamadım ama sewdim bir gün o da beni sewer ümidiyle yaşadım ama mutluydum o ise bu da beni sewiyo diye geçiniyodu onu ölesiye sewdim ama ondan "acı" yı öğrendim bana çok ümit werdi peşinden koştum ama hiçbiryere waramadım o yüzden onun ismini "acı"koydum boşa kürek çektim üçüncü we son aşkım şu an onunla çok mutluyum karanlık dünyamda tek başıma yaşarken o
karanlık dünyama güneş gibi doğdu ben onda herşeyin ilk ini yaşadım bana ilk defa biri sarıldı beni ilk defa biri öptü biri ilk defa elimi tuttu we ilk defa sewdiğim kişi beni sewdi.umarım bu hep böyle dewam eder umarım asla ayrılmayız bu kadar şeyden sonra onu da "rüyam!" olarak kabul ediyorum umarım bu rüyadan hiç uyanmam o benim karanlık dünyamdaki güneşim.... ben o kadar acı çektikten sonra mutlu oldum we şunu anladım ben yaptığım yanlışlarla doğruyu buldum yani hiçkimse"AcI çEkMeDEn MuTLu OLAMAZZ!!"