Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ablası, Genç Modeli Canice Katletti!

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Ablası, Genç Modelin Gözlerini Oyup, Kulaklarını Kesti!
Rusya’da akıl almaz bir olay yaşandı. Uyuşturucu etkisindeki abla, birlikte parti yaptığı model kız kardeşini hunharca öldürdü.
Rusya St Petersburg’da 24 Şubat günü 17 yaşındaki Stefania Dubrovina isimli genç model, ismi açıklanmayan 42 yaşındaki bir adamın dairesinde ölü bulundu. Olayı soruşturan polis şok edici gerçeği ortaya çıkardı.
kiz-kardesinin-gozlerini-oydu-kulaklarini-kesti-8214067_4801_m.jpg

Gözlerini Oyup, Kulaklarını Kesmiş!
Çıplak halde bulunan Stefania’nın gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş, vücudunda 140 bıçak yarası tespit edildi. Polisin yaptığı soruşturma sonucunda o gün evde birlikte eğlendikleri Stefania’nın 19 yaşındaki ablası Elizaveta tutuklandı. İki kız kardeşin yetim olduğunu belirten polis, abla Elizaveta’nın küçük kardeşi Stefania’yı aşırı şekilde kıskandığını açıkladı.
Yüksek Dozda Uyuşturucu Almış!
Polis raporuna göre, Stephania ve Elizaveta adı açıklanmayan 42 yaşındaki adamla, dairesinde parti yaptı. Partinin ortasında alkol bitince adam içki almak için dışarı çıktı. Kapının kapanmasının ardından kız kardeşi Stephania’ye saldıran Elizaveta küçük kardeşini hunharca öldürdü. Cinayet sırasında Elizaveta’nın aldığı yüksek dozda uyuşturucunun etkisinde olduğu belirtildi.
kiz-kardesinin-gozlerini-oydu-kulaklarini-kesti-8214067_8482_m.jpg

“Alçak Gönüllü Bir Kızdı”
Komsomolskaya Pravda gazetesine konuşan Stas Baretsky, “Stefania’yı iki yıldır tanıyorum. Alçak gönüllü ve çekici bir kızdı. Şovumda rolü vardı. Olayı duyunca şok geçirdim” sözlerini sarf etti.

Üst Alt