Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ABD'den Podolski'ye Sürpriz Çağrı

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
ABD'den Podolski'ye Sürpriz Çağrı

ABD Milli Takım Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann, Galatasaraylı Podolski'yi Amerika'da oynamaya çağırdı.

BPggkD.jpg

ABD Milli Takım Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann, Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'yi Amerika'ya çağırdı.

"KESİNLİKLE GELMESİNİ ÖNERİYORUM"

Yıldız oyuncunun Almanya Milli Takımı'nda teknik direktörlüğünü yapan Klinsmann, "Lukas'ın aklında iki yıl önce MLS vardı. Tabii ki Şampiyonlar Ligi müziği güzel ve en iyi futbol da orada. Ancak MLS'teki kulüpler de artık büyüleyici. Ben kesinlikle gelmesini öneriyorum" değerlendirmesini yaptı.

İKİ ABD TAKIMI PEŞİNDE

Alman basını ise MLS ekibi Toronto'nun Lukas Podolski'nin peşinde olduğu duyurdu.

( Kaynak : Sondakika )

Üst Alt