Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ABD Ağzındaki Baklayı Çıkardı: Esed'in Görevden Ayrılması Şart Değil

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
ABD Ağzındaki Baklayı Çıkardı: Esed'in Görevden Ayrılması Şart Değil

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey, Esed'in görevden ayrılmasını bir şart olarak görmediklerini açıkladı.

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Esed'in görevden ayrılmasını bir şart olarak görmediklerini açıkladı.

Jeffrey, Brüksel’de düzenlenen basın toplantısında, “Bizim şartlarımız, geri dönüşü olmayan bir siyasal süreç, IŞİD'in kalıcı hezimeti ve İran liderliğindeki tüm güçlerin Suriye’den ayrılması. Esed’in görevden ayrılması ise şartımız değil” diye konuştu.

ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “Kimyasal silah kullanmayan, komşularını tehdit etmeyen, varil bombası atmayan ve halkını öldürmeye çalışmayan bir hükümete ihtiyacımız var. Esed, eğer benzer bir hükümette hizmet edebilirse ülkeyi yönetmeye devam etsin. Ama bundan şüphe ediyorum. Bu kişisel olmayan şartlara dayanıyor.”

Öte yandan, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Washington’daki Amerikan Barış Enstitüsü’nde yaptığı konuşmada, “Esed’in eninde sonunda iktidardan indirileceğine inanıyorum. Suriye rejiminin himayesindeki herhangi bir seçimin Suriye halkı ve uluslararası toplum nezdinde güvenirliğinin olacağını düşünmüyorum” açıklamasında bulunarak, Esed’in görevden alınma sürecinin, yönetilen bir süreç olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Şarkul Evsat

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Batılı ve doğulu emperyalistler ile onların bölgesel ve yetel işbirlikçileriyle beraber Esad denen katilin 1 milyon küsür insanı katletmesi aslında batılı yada insan geçinen herkes için çok önemli bir şey değil.

Oysa en başta halkın değişim taleplerine silah ile karşılık verilmeseydi iş buraya gelmeyecekti. Esadın İşid yapısından farkı ne onu anlamakta sıkıntı yaşıyorum...

Ama şunu net biliyorum ;
Emperyal güçlerin Suriye ile ilgili tasavvurları , tasarrufları, emelleri çok farklı ve çeşitli..

Onların derdi ne zalim ESED 'i devre dışı bırakmak, nede mazlum, mustazaf , perişan halka umut olmaktır..

Tek dertleri; ahtapot gibi atandıkları ülkelere ait yer altı yer üstü kaynaklarını talan etmek ve sinsi habis xannes planlanlarini devreye koymaktır..

Abd temsilcisi JEFFREY 'nin bu sözleri,
Batıyı kurtarıcı gören ülkemizdeki mandaci tayfaya kapak olsun

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Qasem paylaşım için teşekkürler. önemli olayları ve özel isimleri etiketlersen dahada iyi olur.

Üst Alt