Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

8 Mayıs Anneler Günü.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Annelik, dünyanın en kutsal görevlerinden biri.

Anneler için her gün "Anneler Günü" yapılsa yetmez.

Annelerin hakları asla ödenmez. Bu hakkın bir bedeli de yok.

Ben de rahmetli annemi hayırla yad ediyorum.

Annelerin, önce insan yetiştirmede emeği çok büyük.

Sağlıklı nesilleri anneler yetiştiriyor.

Onların şefkati ile insanlar şekilleniyor, elinden ilk eğitimini alıyor.

Sevmeyi ve sevilmeyi anneden öğreniyorlar.

Tüm annelerin "ANNELER GÜNÜ"nü kutlarım...

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Sezenim

amormagiagifs72.gif

Seni Ana yarısı seçtim

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
❤ANNEM❤

Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin.
-Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum annem.
-Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.
-Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın canım annem.
-Canım annem, sultanım... Aldığım son nefese yaşadığım son güne kadar ben sana sende bana aitsin annem, sultanım.
-Canım Annem benim senin varlığın herşeyiyle bana hayat veriyo senin o sıcacık sevgin vazgeçilmez sıcaklığın herzaman beni ısıttı hep nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, sogukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle herzaman yanınmda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorum canozüm biricik anacığım anneler gününü canı gönülden kutlarım.
-Yeryüzündeki binlerce çiçek arasından en güzeli ve anlamlısı olan anneme,seni çookk ama çok çok seviyorum...en anlamlı günde yanında olabilecek olmak çok güzel...
-Benim annem, canım annem. Sen benim hayatımın, en büyük varlığısın. Sensiz bir hayat düşünemiyorum senin varlığın, beni hayatta en mutlu eden şey. İyi ki varsın ve iyi ki benim annemsin, senin gibi bir annem olduğu için gurur duyuyorum.
-Canım Annem, benim senin varlığın her şeyiyle bana hayat veriyor. Senin o sıcacık sevgin vazgeçilmez sıcaklığın her zaman beni ısıttı, hep nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle her zaman yanımda oldun. iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorum. Can özüm biricik anacığım.....❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

AdrenaLin

..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    297
Annemi aradım dün.

Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını... Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi... Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.

Bir senedir böyleyiz.

Arıyorum.
Komşudadır.

Seninki komşuda değilse...
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Annemi aradım dün.

Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını... Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi... Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.

Bir senedir böyleyiz.

Arıyorum.
Komşudadır.

Seninki komşuda değilse...
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.

..
:s69

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
LiyA 'mmm sen benim bitanecik kuzum yavrumsun:can Allah'ım seni her türlü kötülükten korusun ... Annesinin kuzusu gel sarıl öpeyim yanaklarından:can

[youtube]1QxVtD2QDhY[/youtube]

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Annemiz en kıymetlimiz, bizi büyütüp bu günlere getirip başımızda bekleyen tek insan.. Her acımızda bir şemsiye misali bizi koruyan, Melek gibi her anımızda bizi kanat altına alan, ANNE, ANNEM, ANNECİĞİM..

Bütün Annelerimizin ellerini öper, Anneler gününü kutlarım, Her biri ''KIYMETLİMİZ'' İyiki varlar..

Üst Alt