Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

7 Şubat Terazi Burcu

Silya

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    118
Terazi Burcu

İş hayatınızda ise disiplinli çalışmanız gereken bir gün zamanınızı iyi değerlendirmeli ve çalışma arkadaşlarınızın başkaları hakkında yaptıkları eleştirilere ortak olmamalısınız. Duygusal konularda oldukça şanlısınız beraberliğinizin en huzurlu ve keyifli zamanlarının keyfini çıkarın.Yeni bir ilişkiye adım attıysanız doğru bir birliktelik olduğundan emin olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün çocuk sahibi Teraziler onlarla ilgili süpriz ve keyifli gelişmeler söz konusu. Gurur ve duygusallığı bir arada yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Bugün tüm benliğimle yüzleşiyor ve içimde taşıdığım kibiri ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Kibir ve Ego bana sadece zarar verir bunun bilincindeyim.Şimdi kendimi çok daha huzurlu özgür ve yaşam dolu hissediyorum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Sarı

Üst Alt