Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

7 Şubat Başak Burcu

Silya

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    118
Başak Burcu

Gökyüzü bugün sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz bilin ki bu geçici bir durum sakın kendinizi ispatlamak adına bir şeyler yapmayın.İlerleyen saatlerle haklılığınız ortaya çıkacak ve size bunu yaşatan insanlar başkaları tarafından cezalandıralacaktır.Bu akşam kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinleyin.Bugün tepkilerinizi kontrol altında tutmayı başarabilirseniz aleyhinize gelişen her şeyi lehinize çevirebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Derin derin nefes alıyorum ve her nefes alışımda yaşamın ve evrenim muhteşemliğinin farkına varıyor. Sahip olduğum sağlık sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum.Öfkemi kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyor.Sevgimi akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: Turuncu

Üst Alt