Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

7 senelik ilişkinin bittiği gün.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

7 senelik ilişkinin bittiği gün.

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
hic bukadar uzun sureli bi iliskim olmadi olsunda istemezdim. emekliligine az kalmis memur gibi 7 sene ne ya . nasil Cikabiliyonuz :D 3 ay cik evlen gitsin :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Henna 3 ay ne gıs daha adamın adını ancak ezberlersin :D 7 yıl olsun 8 olsun aceleniz ne ki :D

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Benim en son ilişkim 1 gün sürdü :sigara

BlueMoon

"Dürüst İnsan Daima Çocuk Kalır"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
1,5 yıldan uzun olmadı ama dedikleri gibi 7 yılda evlenirdim sanırım

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
10 YIL desem ?

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
7 yıl masallah ne diyim... bitse bile detaylandırması hatırası kırıkları dolu bir 7 yıl boşluğa nazaran genede değerlidir bence ...

hmm 1 saat ile 1 ay arasında bendeki ilşkiler ... uzun soluklu ilşkileri bilmiyorum anlamam ... cahillik...:f38:

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Ece erken geldi aklıma
Yedi yıldan sonra evlendi ve bir yıl bile evli kalamamış ti
Hüsran

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Ece erken geldi aklıma
Yedi yıldan sonra evlendi ve bir yıl bile evli kalamamış ti
Hüsran

demekki vadeli sevmicen peşin sev bırak :D evlilik nedir ya :D doğada evli aslan varmı dicem de sacma olcak :D neyse boyle seylere gerek yok doğumda ölümde yanlız insanın bi omur kısa bi omur için birilerini yoldas secmesi bana uymuyor zaten hele 7 yıl :D ohho:D

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
demekki vadeli sevmicen peşin sev bırak :D evlilik nedir ya :D doğada evli aslan varmı dicem de sacma olcak :D neyse boyle seylere gerek yok doğumda ölümde yanlız insanın bi omur kısa bi omur için birilerini yoldas secmesi bana uymuyor zaten hele 7 yıl :D ohho:D

Kendini aslan olarak mi Goruyosun ? :D hayvanlarda Evlilik yok , Ama aileleri cocuklari var, sahiplendikleri esleri var nabeeerrrr :D

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5

Kendini aslan olarak mi Goruyosun ? :D hayvanlarda Evlilik yok , Ama aileleri cocuklari var, sahiplendikleri esleri var nabeeerrrr :D

ne alaka aynı doğayı paylasıyoruz ayrıca arslanda karizma bi yaratılmıs ne var ... evlilik zor zor ben kadınlarla uğraşamam kısa vadeli uğraşamıyorum :D sizdeki o çene allah yardım etsin erkeklere :D

Üst Alt