• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
7 Aralık 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
qv51mg.jpg

Burç,Burç Yorumları,Günlük Burç Yorumları,7 Aralık 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları,7 Aralık 2019 Günlük Burç ,Aralık günlük burç yorumları 2019, Aylık Burç, Aylık Burç yorumları 2019, Kova Burcu,Yengeç Burcu,İkizler Burcu,Aslan Burcu,Yay Burcu,Oğlak Burcu,Akrep Burcu,Koç Burcu,Boğa Burcu,Terazi Burcu,Başak Burcu


Sevgili Koçlar,
Bugün aylık duygusal döngünüzde dramatik bir doruk noktasındasınız. Bir volkan gibi patlak vermeniz mümkün. Dişil ve erkeksi doğalarınız birbiriyle bağlantılıdır ve kendinizi tam olarak ifade edebilmeniz için uyumlu bir şekilde çalışırlar. İletişim kapılarını açın.


Sevgili Boğalar,
Bugünkü savunmanız kendinize ve başkalarına bakmaktır. Bu iyi, ancak bunu yaşam gücünüzü tüketmeyecek bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Bugünün anahtarı, tavsiye sunmaktır. Başkalarının eylemlerinden sorumlu değilsiniz. Bilgi ve fikir verebilirsiniz, ancak nihai kararı kişiye bırakın.


Sevgili İkizler,
Bugün müthiş bir gün. Hızlı zihninizi ve keskin zekanızı kullanarak biraz olsun işlerinizi halledebileceksiniz. Bilgiler, hızlı ve öfkeli bir şekilde uçuyor. Size yarayanları kapmalısınız. Daha bilinçli davranırsanız, günün kararlarını işlemek için daha donanımlı olacaksınız. Devam etmeden önce tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun.


Sevgili Yengeçler,
Bugün kendinize sıklıkla “Neden ben?” diye sorabilirsiniz. Hayatı muhtemelen hiç bitmeyen bir tren yolculuğu gibi görüyorsunuz. Derinlerde, başka bir yolun olmayacağını anlıyorsunuz. Yapabilirseniz, bugün bir şeyler arayın. Düşüncelerinizi ve duygularınızı başkalarına iletin. Konuşarak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


Sevgili Aslanlar,
Beyninizin bugün arı gibi çalıştığını görebilirsiniz. İşleri halletmek için gereken çok fazla bilgi var. Eviniz için yeni elektronik ekipman veya küçük aletler almayı düşünüyor olabilirsiniz. Cüzdanınızı çıkarmadan önce bu projeyle ilgili araştırma yapmak harika olacak. Bilgi toplamak için bu günü iyi kullanın.


Sevgili Başaklar,
Tüm problemlerinizi tek başınıza çözebileceğinizi düşünmeyin. Başkalarıyla konuşmak, sizi sıkan bir duruma ışık tutabilir. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz alanlarda başkalarından destek alın. Yardım istemek için utanmayın. Hepimizin uğraşması gereken sorunlar olabilir. Yalnız değilsiniz.


Sevgili Teraziler,
Bugün erken kalkıp çalışmanız gerekebilir. Yapmanız gerekenler için yardımcı olacak çok fazla duygusal ve fiziksel enerjiniz var. Hedefinize yaklaşmak için bundan yararlanın. Bugün tek yapmanız gereken, verme ve alma arasında sağlıklı bir denge bulmaktır.


Sevgili Akrepler,
Bugün konuşmakta özgürsünüz. Bir süredir çevrenizdekilere görüşünüzlerinizi belirtmemiş olabilirsiniz. Bugün bunları duymaları büyük önem taşıyor. İnsanların sizin fikrinizi istememesi, bunun geçerli olmadığı anlamına gelmez. Başkalarının göremediği sezgisel bir anlayışınız var.


Sevgili Yaylar,
İşlerin hızı yükseliyor ve parçaları toplamak için çabalıyorsunuz. Bugün insanlarla yakın iletişimde kalın. Bu sizin için faydalı olacak. Bir köşeye attığınız önemli belgeler yığın haline gelmiş. Onları düzenlemek için başkalarının yardımını isteyebilirsiniz. Bazı konuları yakından takip etmelisiniz, böylece oyundaki yerinizi kaybetme riskiniz azalır.


Sevgili Oğlaklar,
Bugün kimse ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak, o yüzden kalkın ve kendi başınızın çaresine bakın. Çevrenizdekilerin hareketleri bugün pek sempatik değil. Size karşı gelen güçlü görüşler olabilir. Etrafta dolaşan bir dedikodu duyabilirsiniz. Bu tür konulara fazla dahil olmamaya özen gösterin. Bu, bir süreliğine sizi diğerlerinden uzaklaştıracaktır, hepsi bu.


Sevgili Kovalar,
Bugün sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Bir süredir duymadığınız insanlarla iletişim kuruyorsunuz. En azından hedeflediğiniz konumda oldukça verimli olabileceğinizi göreceksiniz. Ne kadar az plan yaparsanız, o kadar çok şey halledebilirsiniz. Eylemlerinizin çoğu kendiliğinden gerçekleşiyor.


Sevgili Balıklar,
Bugün bir bağlılıktan kaçınmak için kendinize bir yol bulabilirsiniz. Birilerinin zafer kazanmasına izin vermeyin. Güçlü durun ve duygularınızı inciteceğini düşündüğünüz insanlara karşı bile açık olun. Sizin işiniz duygularınızı korumak. Olmanız gerekiyorsa agresif olun. Aklınızı doğru kullanın.
 

saphira

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
14 Eki 2019
Konular
754
Mesajlar
6,695
MFC Puanı
53,990
Konusarak kendimi daha ii hissedecekmisim.. mmmm.. :S
 
Üst