Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

7 Ağustos 2016 Günün Yemeği - Zeytinyağlı iç bakla

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • Üyelik Tarihi
    5 Kas 2012
  • Mesajlar
    17,407
  • MFC Puanı
    2,777








Malzemeler:

500 gr taze iç bakla
1 adet orta boy soğan
2-3 diş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağ
1 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı su
tuz
3 adet küp şeker

hazırlanışı

Zeytinyağlı iç bakla:
İç baklaları tuzlu kaynar suda 30 saniye haşlayıp buzlu suya atın ve dış kabuklarını çıkartın.
Jülyen doğradığınız havuçlar ve ezdiğiniz sarımsakları zeytinyağında soteleyin.
Un ve limon suyunu bir kasede karıştırıp havuçların üzerine ilave edin.
Baklalar, toz şeker ve ince kıydığınız taze soğanı ilave edip baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin.
Üzerini ince kıydığınız dereotu ile süsleyerek ılık servis yapın.




 
Üst Alt