Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

50 TL için kulağını kopardı!

ultrAs

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir şahıs iddiaya göre 50 TL için arkadaşının kulağını ısırarak kopardı. Mafya filmlerine konu olan ve ünlü boksör Mike Tyson ile de çok konuşulan kulak ısırma olayı bu kez Adıyaman'da yaşandı.

VM2B8r.jpg

İddiaya göre, Y.G., bir süre önce 50 TL borç verdiği C.K. ile Gölbaşı ilçesi Hürriyet Mahallesi Hürriyet Parkı içerisinde karşılaştı. Y.G., park içerisinde karşılaştığı C.K.’dan daha önce verdiği 50 TL borç parayı istedi. Y.G.’nin parayı istemesi üzerine iki arkadaş arasında tartışma yaşandı. Y.G., 50 TL para için arkadaşı C.K.’nın kulağını ısırarak kopardı.

Y.G, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken kulağı kopan C.K., ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından kopan kulağıyla beraber ambulansla önce Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesine daha sonra ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet

AnqeL

Gerçekten Melekmiyim ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
cok kötu bi durum ya..nasil bir toplum olduk..​

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008