Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İşte o iller... Cezası ne ?

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
iç işleri bakanlığı genelgesi ile 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek ? Sokağa çıkma yasağı ilan edilen iller hangileri ? Sokağa çıkma yasağına uymamanın cezası nedir ?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Zonguldakta var.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
Ahh ülkem ahh..

Saat 22:00 de böyle bir karar ne kadar doğru? İçimden herşeyi diyesim var ama şikayetten bizidi alırlar sorguya susuyorum ne diyeyim. O saatte alacağına hiç alma be usta, millet dışarda birbirini yiyor. Gelecek yüzbinlerce vakayı endişe ile bekliyorum.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Yasak kelimesinin kelime.olarak.kaldığınin örneğini Zeytinburnu nda gördük...Allah sonumuzu hayır etsin..

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
@Pozitivizm,

Kasımpaşa, beyoğlu, esenler gibi ilçelerde kavga var. Allahtan bizim burda kavga yok ama millet yine sokakta market kuyruğunda.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
@Pozitivizm,

Kasımpaşa, beyoğlu, esenler gibi ilçelerde kavga var. Allahtan bizim burda kavga yok ama millet yine sokakta market kuyruğunda.
2 gün 2 yıl gibi gelmiş olmalı, kendı sağlıklarını düşünmeyen insani geçtim gerçekten ihtiyacı olduğu için dışarı çıkmak zorunda olan insanlarında sağlığına zarar veriyorlar.. Bilinçsiz insana ne anlatabilirsin ki..

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
2 gün 2 yıl gibi gelmiş olmalı, kendı sağlıklarını düşünmeyen insani geçtim gerçekten ihtiyacı olduğu için dışarı çıkmak zorunda olan insanlarında sağlığına zarar veriyorlar.. Bilinçsiz insana ne anlatabilirsin ki..

Çok çok zorunlu olmadığı sürece çıkılmamalı, bugün yayıldıkça yayıldı artık.

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Sabahtan verilse de bilgisi yine aynı olurdu diye düşünüyorum sonuçta virüs yeni değil hazırlıklı olmak gerekiyordu hayırlısı vaka aşırı artmasa bari üzücü görüntüler

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,901
millet 2 günde açlıktan ölecez diye sokaga fırladı ortalık bir birine girdi sonu hayır olsun.

Üst Alt