Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

31 Ekim 2020 Günün Resmi

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Arama - kurtarma köpeği enkaz altında canlı arıyor.

ElrOF0eXgAA9URx

Ve aradığı yer de hala nefes alan bir kişi buluyor ve yardım için uluyor.....

ElrOF0iXIAE_n6-

İnsanoğlu ile köpeklerin can dostluğu yukarıdaki fotoğrafta bir kez daha kanıtlanmıştır.

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
Dünden beri ne yediğim ne içtiğim şeylerin tadını alabiliyorum hersey boğazıma diziliyor hala enkaz altında kalıp can çekişen insanları gördükçe içim dağlanıyor, ne zor bir mücadele ne zor bir savaş bu, ben bulunduğum şehirde o kadar fazla hissettim ki depremi, orada ki insanların bu korkuyla enkazda kalması, Allahım kalanlara sabırlar sağlıklar diliyorum, ölenlerimize rahmet eylesin Rabbim.Keske elimizden birseyler gelebilse dua etmekten başka birsey dileyemiyorum. Enkazda çalışan bütün gönüllü arkadaşlarımıza Rabbım güç kuvvet versin inşallah ??

Üst Alt