Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

3 Ayda Paranızı 2 katına çıkartın !

Barmenbarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhabalar arkadaşlar;

Uzun zamandır araştırıp denediğim bir hizmeti siz megaforum üyelerinede gösteremek ve birlikte kazanmamızı sağlamak istedim. Öncelikle referans numaram ile sizin üzerinizden kar elde ettiğim için gösteriyorum zannetmeyin ancak sistem zorunlu olarak bir referans numarası girmeniz gerekir.

Sistemde hile olduğunu düşünüyorsanız şöyle söyliyim sistem sununucu kiralama hizmeti veriyor ve bitcoin üretiyor bitcoinler tek firma değil bir çok firma tarafından üretiliyor zaten.

Sistem isterseniz kendi bilgisayarınıza kurabilir küçük mevlalar kazanabilirsiniz ancak bu tutar elektrik paranızı bile çıkarmaz.

Örnek vermek gerekirse ücretli paketlerden 100 dolar'lık paketi aldığınızda günlük size 2.22 dolar kazandırıyor 2.22€ x 45 =99,99€ eder yani 45 günde ücretini çıkartır paketimiz 3 aylık olduğu için 3 ayın sonunda paranın tamamının 2 katını çıkartır ve bu para 10 € olduğu anda paypal hesabınıza alabilirsiniz yani paranın tamamını beklemek gibi bir zorunluluğunu yok.

Yatırım ve Kazanç Tablosu ;
EE5Zvg.jpg

Sıkca sorulan sorulara verilen ceveplar

1) Bu sistem ne kadar süredir var? Sizin sisteme ne zaman üye oldunuz ve nasıl buldunuz bu sistemi yani hem iyi mi hemde nereden gördünüz anlamında

Cevap : Öncelikle sistem yaklaşık olarak aktif olarak büyüme süreci 2 ay kadardır. Ben kendi araştırmalarım sonucu internetten yabancı sitelerden bularak kendilerien ulaştım biraz deneme sonrası yatırım yapark kendimi sizler için riske attım diyebilirim. Yeni olmasıda benim için alternatif oldu ve doge piyasınıda canlandıranda biraz bunların olduğunu öğrendim.

2) Sistem güvenilir mi coin generation gibi batarsa paralar bosuna gitmesin?

Cevap : Öncelikle sistem güvenilir ben kendimden örnek verim ben coin generation gibi batıcak tabi batmıcak aslında kendileri bırakıcaklar doyduklarında ama onlar gibi 10 ile 12 ay gidicekler yeni olmasından vakit kaybetmemek gerekiyor ben kendim 2000 TL yatırım ile devam ediyorum ki yatırım cıktı çok şükür kardayım.

3) Ödeme şekillerini nasıl yapıyoruz? Paypalım onaylı değil ama onaylamayı düşünüyorum onaylamasamda ödeme alabilir miyim?

Cevap : Ödeme olarak Paypal ve doge olarak yapmaktadılardır. Paypal hesabızı onaylı olması sizin için sonradan sorun olmaması için iyi olackatır. İsterseniz DogeCoin olarakta alabilirsiniz ben paypal olarak alıyorum. Ödemeleri 1 ile 3 gün içinde yapıyorlar.

4) Firma ne firması hangi ülkenin?

Cevap : Firmanın kendisi estonya merkezli coin mining şirketi.

5) Bu mhz mi ne gördüm onu nasıl kendi pc min değerini görebilirim?

Cevap : Şimdi programı kurarasnız görürsünüz ama acık konuşmak gerekirse hiç gerek yok yatırım yapabilecek durumunuz varsa yatırım yaparak programı çalıştırmadan direkt olarak kullanavilrisniz bende program çalışmıyor bile diyebilrim.

6) Bu sistem bizim yatırdıgımız paralar ile ne yapıyor acaba ve bize nasıl kazandırıyor ?

Cevap : Bu sistem bizim yatırdığımız paralar ile daha çok yatırım yaparak alt yapıyır yükseltiyorlar ve altcoinleri kazanıyorlar dha sonra bunu doge yada para olarak çekmemize izin veriyorlar diğer alt coinlerde geleceği konusunda ufak bir dialoğuuz oldu sahipleri ile ama daha net değiller bilginize
Kazanç tablosu şu şekildedir.

Sizde hemen kazanmak için tıklayın.

Teşekkürler...

Üst Alt