Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

29 Eylül Tarihte Bugün

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
1499: İnebahtı Kalesi fethedildi.
1911: Trablusgarp topraklarının İtalya'nın eline geçmesiyle sonuçlanan ve İtalya ile Osmanlı devletini karşı karşıya getiren Trablusgarp Savaşı başladı.
1923: Filistin'de İngiliz mandası resmen yürürlüğe girdi.
1929: Muhsin Ertuğrul'un yönettiği 'Ankara Postası' filminin ilk gösterimi, İstanbul'da yapıldı.
1933: Komünist Enternasyonal Genel Sekreteri Georgi Dimitrov'un suçlandığı Almanya Meclisi Reichstag'ın yakılması soruşturmasında öteki sanık Marinus Van Der Lubbe, yangını çıkardığını itiraf etti.
1960: Demokrat Parti kapatıldı.
1972: Milliyet Sanat Dergisi'nin ilk sayısı çıktı.
1984: Yönetmen Atıf Yılmaz, 1984'de 'Bir Yudum Sevgi', bir yıl sonra da 'Dul Bir Kadın' adlı filmleriyle iki yıl üst üste Altın Portakal Ödülü'nü aldı.
1992: Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik Jandarma Karakoluna saldıran teröristlerden 200'ü öldürüldü.
1994: Eski Adalet Bakanı ANAP'lı Mehmet Topaç, Ankara'daki avukatlık bürosunda, yasadışı Dev-Sol örgütü üyesi oldukları iddia edilen 4 kişinin silahlı saldırısı sonucu öldü.
2003: Gazeteci Tuğrul Şavkay, vefat etti.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
1929: Muhsin Ertuğrul'un yönettiği 'Ankara Postası' filminin ilk gösterimi, İstanbul'da yapıldı.

@Can E. Sen katıldın mı galaya:D

Can E.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,800

@Can E. Sen katıldın mı galaya:D
yok ben zamanda yolculuk yapıyordum
1992: Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik Jandarma Karakoluna saldıran teröristlerden 200'ü öldürüldü. Operasyona katıldım 199 ben vurdum

Can E.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,800
çok dip gördük biz :D:D sen rahat ol güvenli yerdesin napar ne eder zirveye çıkarız :D:D ne demiş müslüm baba

KAh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi , Kah İnerim Yer Yüzüne Seyreder Alem Beni..

Üst Alt