-
-
-
- MFC Puanı
- 72,460
Ayyy ben şok adam salak.demiş evlilik bitmiş bizimkiler de yerden yere vuruyorama.evlilikler hala ayakta
Ben olsam donuna kadar alırdım boşanırken adama bak ya en güzel gununde düşmüşsün "hayatım birşeyin var mı" diye kaldıracağına "salak" diyor yürek yemiş sankiAyyy ben şok adam salak.demiş evlilik bitmiş bizimkiler de yerden yere vuruyorama.evlilikler hala ayakta
Bazı erkeklerde kadın yanında düştüğünde rezil.olmuş gibi hisseder damatta acaba birden boş bulunup mu salak dedi yoksa yıllardır içinde biriktirdiklerini salak kelimesiyle mi dile getirmek istedi bunu öğrenmek.lazım Ama sonuç olarak m(allık)etmişBen olsam donuna kadar alırdım boşanırken adama bak ya en güzel gununde düşmüşsün "hayatım birşeyin var mı" diye kaldıracağına "salak" diyor yürek yemiş sanki
Canım bence direkt mal ayy ben o topuklu ayakkabıyla kafasını delerdim cok sinir bozucuBazı erkeklerde kadın yanında düştüğünde rezil.olmuş gibi hisseder damatta acaba birden boş bulunup mu salak dedi yoksa yıllardır içinde biriktirdiklerini salak kelimesiyle mi dile getirmek istedi bunu öğrenmek.lazım Ama sonuç olarak m(allık)etmiş