-
- Üyelik Tarihi
- 2 Ağu 2016
-
- Mesajlar
- 11,694
-
- MFC Puanı
- -894
Malzemeler:
3 adet küçük boy patates
200 gram tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı biber salçası
Tuz, pul biber, kekik, kimyon
Patatesleri kızartmak için yağ
Hazırlanışı: Patatesler soyulup kibrit çöpü şeklinde dilimlenir. Suda bir miktar nişastası akıtılıp kurulandıktan sonra kızartılıp servis tabağına alınır. Tavuk etleri şeritler halinde doğranıp, 1 yemek kaşığı yoğurt, salça ve baharatlar ile harmanlanıp 1 yemek kaşığı yağ ile sotelenir. Kalan yoğurt ve ezilmiş sarımsak karıştırılıp patateslerin üzerine dökülür. En üste pişen tavuk etleri yerleştirilip servis edilir. Afiyet olsun. Hür Haber yemek tarifleri birimi leziz ve bereketli sofralar diler...