Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

25 Mart 2016 Aslan

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Hayatınızı düzene sokmak için çok çaba sarf ediyorsunuz. Son günlerde bu çabalarınızın sonucunu görmeye başladınız. Özellikle ailenizle aranızda olan sorunları halletmek açısından önemli adımlar attınız. Bugün akşam saatlerinde sizin için olumlu olacak bir davete katılabilirsiniz.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,158
Akşam kaç gibi davet yazsaydı ona göre hazırlanırdım şansa bak tuhh :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
anaaa Sezenim sendemi aslan sın ? :D bende diyorum neden çok seviyorum:cy yinemi gezmelerdeyim ama olmazki daha dün gece gittik :s37

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,158
EsiLa sende mi ASLAN sın :D warya haci haciyi mekkede deli deliyi burcunda bulurmus EsiLa :D

senin sıran bitti dün bugün ben gezmelere gidecemde cagıran yok hay şansıma :D güleyim :p

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
EsiLa sende mi ASLAN sın :D warya haci haciyi mekkede deli deliyi burcunda bulurmus EsiLa :D

senin sıran bitti dün bugün ben gezmelere gidecemde cagıran yok hay şansıma :D güleyim :p

E boşuna kan çekmiyor , korkuyorum bi yerden kan bağı çıkacak diye çıkarsada hiç şaşırmam :D

Ben bu akşam survivor izlicem kimse beni evden çıkartamaz !!:s5

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,158
acil gezme bulmalıyım kendime :D az kurcalasak kesin bir akrabalık cıkcak ama çok elleşmeyelim akraba cıkarsak bogarım kendimi :D

Üst Alt