Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

25.02.2014

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek, ya da amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yeni iş bağlantılarının yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak

Nyks

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -6
Özel hayatınızda kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkilerinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek, ya da amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yeni iş bağlantılarının yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak

Okumasaydım daha iyiydi :)

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925

Son bir kaç gündür yorum yazmadan takip ediyorum Burç yorumlarını.Malesef hep olumsuz şeyler ve yine malesef ki hepsi çıktı :) Hatta foruma girerken okumuycam dedim ama gözum kaydı ; ) Neyse yinede emeğinize sağlık...Paylaşım için teşekkürler...

Ülkemizde 76 Milyon İnsan var..Malesef Ki Bu Tür Şeyler İlla ki Birilerine Denk Geliyor..İnsanların Ruh Halini Akseden Şeyler Bunlar..Bilimsel Yada Kanıtlanmıs Seyler Degil..Ama İnsan Yinede Kendinden Bir Pay Çıkartıyor :)

Üst Alt