Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırtıyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırtıyor

Şanlıurfa'da çadır kentte yaşayan Suriyeli ailenin 24 parmaklı doğan bebeği, görenleri şaşırtıyor. Anne Hiyem Esad "Endişelenmeyin, benim de parmaklarım fazla." dedi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli ailenin 24 parmaklı doğan bebeği, görenleri şaşırtıyor.

7g2mXv.jpg

EL VE AYAKLARINDA FAZLADAN BİRER PARMAK
Deyrizor'daki çatışmaların ardından yaklaşık 8 ay önce Şanlıurfa'ya gelen ve Süleyman Şah Konaklama Tesislerine yerleşen Esad ailesinin 4 gün önce kız çocukları dünyaya geldi. Bir çadırda 13 kişi yaşayan ailenin "Beylesen" adı verilen bebeğinin el ve ayaklarında fazladan birer parmak bulunuyor.

ANNESİNİN PARMAKLARI DA FAZLA

Anne Hiyem Esad, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin el ve ayaklarında da fazladan birer parmağı olduğunu belirterek bu nedenle kızı için endişelenmediğini söyledi.

Son Dakika

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
senin O parmaklarini yerim. abiminde fazlaydi kestiler, sikinti yaratmicaksa ben kesmezdim :)

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
zararı yoksa sağlığında bişey yoksa rabbimin mucizesi.

Üst Alt