Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.

M.Kemal Atatürk?

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Bir toplumun gelişmişlik düzeyini anlamak için, devletin akılcı ve bilimsel eğitime yaptığı yatırıma ve öğretmene verdiği değere bakmak yeterlidir.

Öğretmenin bilim, sanat ve felsefe üçlüsünden beslenmesi, emeğinin maddi ve manevi karşılığını alması, eğitim sistemi üzerinde söz hakkına sahip olması, o toplumun geleceğinin teminatıdır.

Öğretmen çocuğa erken yaşlardan itibaren akılcı düşünme, evrensel etik ve ahlak ilkeleri, felsefi sorgulama ve sanatsal ifade becerileri kazandırırsa, o çocuk sağlıklı biçimde bireyleşir.

Başkalarının alanına saygı duyar ve kendi sınırlarını çiğnetmez.

Doğaya ve tüm canlılara duyarlılık gösterir, sahip çıkar.

Hayattan ne istediğini ve hayata neler katabileceğini bilir.

Araştırır, okur, öğrenir, üretir, paylaşır.

Cehaletle, dogmayla, gericilikle, vasatlıkla, hırsızlıkla, talanla, zulüm ve baskıyla mücadele eder.

Yalnızca kendi küçük dünyasını değil, tüm dünyayı daha iyi bir yer yapma sorumluluğunu taşır.

Böyle çocuklar yetiştirmek için öncelikle kendini yetiştiren ve dünyanın en önemli mesleğini yaptığının bilinciyle toplumsal değişim mücadelesi veren öğretmenlerin, 'Öğretmenler Günü' kutlu olsun.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Bir toplumun gelişmişlik düzeyini anlamak için, devletin akılcı ve bilimsel eğitime yaptığı yatırıma ve öğretmene verdiği değere bakmak yeterlidir.

Öğretmenin bilim, sanat ve felsefe üçlüsünden beslenmesi, emeğinin maddi ve manevi karşılığını alması, eğitim sistemi üzerinde söz hakkına sahip olması, o toplumun geleceğinin teminatıdır.

Öğretmen çocuğa erken yaşlardan itibaren akılcı düşünme, evrensel etik ve ahlak ilkeleri, felsefi sorgulama ve sanatsal ifade becerileri kazandırırsa, o çocuk sağlıklı biçimde bireyleşir.

Başkalarının alanına saygı duyar ve kendi sınırlarını çiğnetmez.

Doğaya ve tüm canlılara duyarlılık gösterir, sahip çıkar.

Hayattan ne istediğini ve hayata neler katabileceğini bilir.

Araştırır, okur, öğrenir, üretir, paylaşır.

Cehaletle, dogmayla, gericilikle, vasatlıkla, hırsızlıkla, talanla, zulüm ve baskıyla mücadele eder.

Yalnızca kendi küçük dünyasını değil, tüm dünyayı daha iyi bir yer yapma sorumluluğunu taşır.

Böyle çocuklar yetiştirmek için öncelikle kendini yetiştiren ve dünyanın en önemli mesleğini yaptığının bilinciyle toplumsal değişim mücadelesi veren öğretmenlerin, 'Öğretmenler Günü' kutlu olsun.
?????❤?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Şehit Öğretmenlerimizin ve Türk Devletini, Türk Milletini, Türk Bayrağını seven sayan tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve değerli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

Şüheda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,280
Evden çıkarken işe değil de okula gidiyorum diyerek onun mutluluğunu her daim yüzümde sorumluluğunu da omuzlarımda hissettim. Her öğrencimin keşfedilesi taa yüreğine dokunmaya değer ayrı bir dünya olduğu bilinciyle sadece öğretici değil, eğitimci olmaya da çalıştım. İnsan yetiştirmek, yeri geldiğinde onlara bir abla olabilmek dünyanın en güzel uğraşı olsa gerek..
Okulun süslü kızı Ebru, şakacı çocuğu Emre, ilkbaharın papatyalarını hiçbir bahar unutmadan toplayıp yüzündeki o sempatiyle bizlere sunan Hakan, arada voleybol oynarken onları izlemek yerine onlara katıldığım zamanlarda oyundaki acemiliğimi beğenmeyip - "Hadi Hoca yaaa" diyip bana sitem eden Kaan :)
"Hocam saç renginizi kızıl yapsanız size daha çok yakışır bence" diyen Hande ve birçok güzel yürekli ergen öğrencilerim, sizleri çok seviyorum..:)
Sizler günlüğümün kahramanları, uzakta olan ailemin yerine koyduklarım, umarım hayat size her daim iyi davranır, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirir.
Bu dünyada iyiki öğretmenim diyebilmenin verdiği gururunu yaşamak mutluluk sebebim...
Necmettin hocam, Aybuke hocam ve nice hain planlarla katledilen sizlerin ve bu uğurda çaba sarfeden bütün meslektaşlarımın günü kutlu olsun...

Üst Alt