Fırında Labneli Mantar
Pek çok farklı çeşidiyle, lezzeti ve besleyiciliğiyle bizi kendine hayran bırakan mantar, sonbahar mevsiminin güzeli oluyor. Fırından közlenerek çıkan mantarları heyecanla bekleyen sabırsız bakışların dışında hepimizin sevgilisi labne peynir ve susam da var. Samimi sunumuyla dikkat çeken mantar yatağındaki bu leziz birlikteliğin keyfini hemen çıkarın!
ADIMLAR
Fırında Labneli Mantar Tarifi
1 / 3
Mantarları bir tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
- 1 kase sapları kesilmiş mantar
Fırından alır almaz peyniri üzerine paylaştırıp tuzunu ve susamını serpin.
- 3 çorba kaşığı labne peyniri
- 1 çorba kaşığı susam
- Yeteri kadar tuz
Maydanozu serpin ve toz biberle servis edin.
- 1 avuç ince kıyılmış maydanoz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber