Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

23 Mayıs 2012 Günlük Burç Yorumu - Yay

Melankolik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -28
Bugün gergin ve sıkıntılı bir tutum içine girebilir, özel hayatınızda ya da işinizde çevrenizin size karşı düşmanca davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.Mümkün olduğunca sağlam durmaya çalışmalı ve tüm sorunlarınızı ileriye bırakmadan anında çözmeye çalışmalısınız. Çok fazla tutumlu değilsiniz. Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz. Sizi seven insanları, sosyal ilişkilerinizi ve tüm enerjinizi harcama eğilimindesiniz. Bu nedenle biraz daha dikkat diyorum.

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Bugün gergin ve sıkıntılı bir tutum içine girebilir, özel hayatınızda ya da işinizde çevrenizin size karşı düşmanca davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

aynen öyLe oLdu.

Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz. Sizi seven insanları, sosyal ilişkilerinizi ve tüm enerjinizi harcama eğilimindesiniz. Bu nedenle biraz daha dikkat diyorum.

biraz daha erken yazsaydınız keşke daha dikkatLi oLurdum beLki :)

vaLLa bu faL işine iyice inanmaya başLadım :D

Üst Alt