• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

22 Mayıs 2020 Cuma Günlük Burç Yorumları

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370



Nisan 2019 Astroloji Yorumunuz | Marie Claire







22 Mayıs 2020 Cuma Günlük Burç Yorumları


Koç

Genel
Bir arkadaşınız, komşunuz ya da akrabanızdan bazı rahatsız edici düşünceler duyabilirsiniz. Bu kişinin bir şeye morali bozuk olabilir ve bu konudaki hislerini size aktarımıyor olabilir. Onu anlatmaya teşvik etmek için doğru zaman şu an değil. Sdarıldığı kişi siz değilsiniz, fakat onu zorlarsanız size de darılabilir. Biraz uzak durun ve bırakın onu rahatsız eden şeylerle kendi hesaplaşsın. Hazır hissettiğinde sizinle konuşacaktır.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Genelde dışadönük bir kişi olsanız da, bugün kendinizi belki biraz daha utangaç ve çekingen hissedebilirsiniz. Bunun nedeni de aşk veya arkadaşlık konularındaki melankolik düşünceleriniz olabilir. Çok önemsediğiniz biri uzakta olabilir ve onu özlüyor olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar bugün sizden haksız avantaj elde etmeye çalışabilirler ve özellikle kendinizi savunmasız hissettiğiniz için bunu yapmalarına izin vermeniz çok daha muhtemel. Seçici olmakta fayda var.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayal gücün fazla aktif olabilir. Aklında farklı ve garip senaryolar canlanmasına sebebiyet verebilecek dedikodulara maruz kalabilirsin. Bazı kişiler çalıştığın şirketin tam bir bela olduğunu öne sürebilir ve bu da seni feci olasılıklar düşünmeye itebilir. Meraklanma – işini falan kaybetmeyeceksin! Dedikodudan kaçınmaya çalış çünkü doğru bilgiler alma olasılığın düşük. En kötüsünü hayalinde canlandırma!
Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.





Boğa

Genel
Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!
Bu gece, belki de kendinizi Wonder Woman, bir kraliçe ya da bir tanrıça olarak gören yoğun ve canlı hayalleriniz olabilir. Farkındalık üzerine ilk düşünceniz bunların aptal çocukluk fantezilerinin kalıntıları olması olabilir, ama muhtemelen bundan çok daha derine aitler. Muhtemelen içsel ruh gücünüze işaret ediyorlar, ki bu yaşamınızdaki bu noktada onlara daha fazla ihtiyaç duymanız gerekebilir. Hayallerinizin her detayını yazın ve sonra onlar hakkında düşünün!




İkizler

Genel
Bir arkadaşınız veya akrabanızdan aldığınız telepatik mesajlar karmaşık olabilir. Bu sizi rahatsız edebilir, özellikle bu kişi normalde pratik ve mantıklı bir kişi ise. Fakat hepimiz kötü zamanlar yaşarız. Davranışlarını gözlemlemeye çalışın ve iç veya dış krizle ilgili herhangi bir belirti var mı diye bakın. Eğer yoksa, bu kişiyi yanlız bırakın. Ne de olsa başkalarını yardım istemek için zorlayamayız.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Genel anlamda, bugün sizin için her yönden şanslı bir gün olacak: aşk, kariyer, para ve sağlık. Seyahate çıkma planlarınız nihayet gerçekleşebilir ve bir sağlık sorunu için uzun zamandır beklenen çözüme ulaşılabilir. Geleceğiniz konusunda çok hevesli ve iyimser hissediyorsunuz ve normalde aldığınızdan biraz daha fazla risk alacak kadar cesaretli olabilirsiniz. Finansal anlamda ise, altına para yatırın, ne olacağı belli olmaz!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.
Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!




Yengeç

Genel
Bir arkadaşınızla ilgili rahatsız edici olaylar biraz kafanız karıştırabilir ve kendinizi bitkin hissetmenize yol açabilir. Bu durum sizin veya başka birinin planlamış olabileceği bir şey değildir, bu yüzden tüm bu olanlara anlam katmak için diğerleriyle bir konuşma yapmayı bekleyin. Önümüzdeki birkaç gün içinde öyle ya da böyle bu iş çözümlenmeli, ancak bu arada olayları nesnel olarak görmeye çalışın. Biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, bir hobiye odaklanın ya da kendinize özel bir alan yaratmak için egzersiz yapın.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Gerçeklik anlayışınız etrafınızdaki biriyle uyuşmuyor olabilir, bu da sizin sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmanızı ve eldeki problem için ortak bir çözüm bulmanızı çok zorlaştırıyor. Karşınızdaki kişinin görüşünün gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz. Duygularınız oldukça yüksek seviyede, bu yüzden bir çatışmadan kaçınmak isteyebilirsiniz. Gerçek dışı bir görüş bensimsemediğinizden emin olun. Ortada bir problem yokmuş gibi davranmaktansa, problemi ortaya çıkarıp anlaşmazlıklarla yüzleşmek daha iyidir.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veya iş yerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!
Bu gece evinizde resmi olmayan bir görüşme için bir grup misafir toplanabilir. Gün boyunca bazı meseleleri çözmekle meşgul olmanız olası. Aklınız muhtemelen dörtnala koşuyor, dolayısıyla bu gece yatmadan önce gevşemeniz gerekecek. Uykusuz kalmanın kimseye bir yararı olmaz.






Aslan

Genel
Bir arkadaşınız hakkında garip bir rüya görebilir ve o kişiyi merak ederek uyanabilirsiniz. Ancak, onunla iletişime geçmek zor olabilir. Belki rüyanız gerçeği yansıtmıyordur. Rüyada ilginizi çeken şey sizin ve arkadaşınızın ruh hali olabilir. Bunu bir düşünün. Arkadaşınıza ulaşmaya çalış, ama panik yapmayın.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Fırtına bugün ne kadar kontrolden çıkıyor gibi gözükse de üstesinden gelebileceksiniz. Gerçekçi yapınıza güvenin. Detayları ele almak ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde planlamak için zaman ayırmanızın bir nedeni var. Bugün, özellikle sevgi, güzellik ve derin duygular konusunda bu dikkatli yapılmış eylemlerin meyvelerini alacağınız günlerden biri.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hassas ve yaralanmaya açık bir gündesin; fırtınadan korunacak bir barınak bulmak ise zor olabilir. Şemsiyen rüzgarla savaşıyor ve yağmur suları bardaktan boşalırcasına üzerine akıyor. Evine gelip akşamı yuvanda sakince geçirerek keyfini yerine getir. Diğer insanların uğraştığı sorunların seni rahatsız etmesine izin verme. Yardım edebileceğin meselelerle senin kontrolünün çok ötesinde olanları ayırt et.
Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.




Başak

Genel
Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi, iş arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayatın adeta bir mücadele ve sen bunu muhtemelen biliyorsun. Zamanının büyük kısmı insanları fikirlerine inandırmaya ve onları ikna etmeye çalışarak geçiyor. Yine de, bugün bunlara enerjin yok gibi. Seçim kampanyası gezisine çıkmaya dair bir tutkun bugünlük bulunmuyor. Biraz dinlenmek ve stratejilerini gözden geçirmek isteyeceksin.
Bu gece evde yalnız kalmak ve biraz dinlenmekle arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek arasında kalabilirsiniz. Bugün dedikodu modunuzda olmayabilirsiniz ya da entelektüel kişiliğiniz yüksek dozda ortaya çıkmış olabilir. Arkadaşlarınıza onlarla başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Tüm işaretler şimdilik en mantıklı hareketin bu olduğunu gösteriyor. Sıcak çikolata eşliğinde biraz video izleyerek dinlenmenin keyfini çıkarın.



Terazi

Genel
Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan bir iş yapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hassas bir su grubu mensubu olarak bazen insanların hakkında ne düşündüğü konusunda çok kaygılanıyorsun. Eğer biri senle hemfikir olmazsa, bunun moralini aşağı çekmesine izin verme. Negatif fikirlerden ve eleştirel yorumlardan kendini uzak tut. Geçmişinin başarılardan oluştuğunu hatırla. Sen olduğun kişisin, ve insanları memnun etme gibi bir zorunluluğun yok. Yaptığın seçimler konusunda daha iyi hissedeceksin...
Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!




Akrep

Genel
Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Gezegen enerjileri sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza olan sevgiyi ön plana çıkardığından, bugün çok sevecen hissedebilirsiniz. Bu sıcak yürek, iltifatlar ederek, motivasyonları yükselterek ya da ilginizi çeken biriyle flört ederek kendini kendini ifade edebilir. Gözlerinizde kesinlikle bir ışıltı olacak. Eğer zaten evli veya bir ilişki içindeyseniz, onun da tüm bu eğlenceye katılmasına izin verin!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.
Bu gece biraz tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Çok uzun zamandır aklınıza bile gelmeyen kişilerle ve eşyalarla birer sembol biçiminde karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun, şu an sizin için bir anlam ifade ediyorlar. Rüyanızdaki semboller ve olayları not alın ve size ne ifade ettiklerini analiz etmeye çalışın. Rüyanız size önemli bir mesaj vermeye çalışıyor. Onu bulun.




Yay

Genel
Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün pratik, iş odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Harika bir gün önünde uzanıyor. Hayat sana alan ve özgürlük tanıyacak. Bu alanı yaratıcı işler yapmak için kullanabilirsin. Bir sanat içerikli kursan yazılabilir veya kendi kendine müzik, resim, edebiyat çalışabilirsin. Ne yapmak istiyorsun? Bir şeyler yap!
Bu, "barış imzalamak" için güzel bir gün. Şu anda stresli hissediyor olabilirsiniz çünkü şüphelerinizi gidermeniz gerekiyor. Size rahatsızlık veren bazı yanlış anlamalar olabilir. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Birbirimizi suçlamak yerine, geleceğe odaklanma zamanı. Uyum içinde ilerlemek istemez misiniz?





Oğlak

Genel
Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Gezegensel enerjiler, sizi yeni arkadaşlar edinmeye hazırlıyor. Sosyal enerjiniz bugün çok güçlü olacak. Kendinizi hem kişisel hem de profesyonel olarak tanıtmada çok başarılı olabilirsiniz. Erişiminizi ve etki alanınızı genişletmek için harika bir gün. Tüm sosyal davetiyelere evet deyin. Işıl ışıl gülümsemeniz ve cazibeniz dünya ön planda olacak!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayatında bir çok ilerlemeye tanık oluyorsun fakat bugün ne kadar da ileri gittiğini görme açını yitirebilirsin. İnsanların duygu değişimlerinin cesaretini yıkmasına veya seni değersiz hissettirmesine izin verme. İnsanlar bugün birçok hissini dışa vuruyor olabilir; ama bunlar kişisel değil. Bu sadece güne hakim olan enerji. Umursamamaya çalış ve devam et. Bir süre sonra yine iyi hissedeceksin.
Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.



Kova

Genel
Bir aile üyesiyle yaşadığınız duygusal bir mesele sizde kaçıp gitme ve bir yerlerde saklanma isteği uyandırabilir. Bu isteğe karşı koymayın; zira bu hareket, sorunla ilgili zihninizi boşaltmanız ve bu kişiyle yeniden karşılaşmadan önce yaralı ruhunuzu iyileştirmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ayrıca, kendinizle ilgili birtakım oldukça rahatsız edici keşiflerde bulunabilir ve uzun süre önce unuttuğunuz eski travmaları su yüzüne çıkarabilirsiniz. Bunlarla da savaşmayın. Yalnızca onları koyverin gitsin.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız bir iş ayağınıza geldi. Kendinizi bu iş için kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Bu iş zemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hareketli, canlı yapın mevcut hızlı enerji tarafından gazlanacak! Senin için erişilebilir olan büyük miktarda bir fiziksel güç var ve az bir eforla yıllık hedeflerin için bile büyük ilerlemeler kaydedebilirsin. Kendine ve ihtiyaçlarına odaklanarak bu dönemden faydalan. El attığın her şeyi başarabileceğin bir destekleyici güç döneme hakim!
Bu, sizin hayatınız. Dolayısıyla sizin için en iyisi neyse onu yapın. Bunun bazı kişilere hayır demeniz gerektiği ve halihazırda başladığınız işleri terk etmeniz gerektiği anlamına geldiğini unutmayın. Sizinle bağdaşmayan ama başkalarını memnun eden bir yolda ilerlemektense kendinize karşı dürüst olmak her zaman daha iyidir. Öncelikle kendinize karşı sorumlusunuz.





Balık

Genel
Bir dünya fenomeni olan Star Wars’a karşı daha fazla umursamaz kalmanız imkansız! Muhtemelen siz de diğer hayranlar gibi ekrana yapışacak, bilinmeyen diyarlara doğru çıktıkları maceralarda hissettikleri tüm o harika şeyleri hatırlayacaksınız. Eğer hayatınızdaki mevzuu bu değilse, geleceğiniz hakkında düşünmeye çalışmalısınız.
Aşk Burç Yorumları - 22 Mayıs
Geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eski ilişkiler veya geçmiş maceralar hakkında biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Üniversitedeki o çılgın yaz gezisini düşünebilir ya da lisedeki sevgilinizi hatırlayıp, neler yaptığını merak edebilirsiniz. Albümdeki bazı fotoğraflara bakmak veya o zamanlardan kalma eski mektupları okumak size keyif verebilir.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 22 Mayıs
Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.
Maddi Durum Burç Yorumları - 22 Mayıs
Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 22 Mayıs
Hayatında önemli bir aktör olmuş birisi tüm gün aklında olabilir. Bu kişi her kimse, geçmişte hayatına büyük etkilerde bulunmuş. Kendisine ve yaptıklarına biraz içerlemiş olabilirsin ama bunu yapmamaya çalış. Onun yaptıklarından dersler çıkardın ve neticede bir şeyler öğrendin; her ne kadar süreç acı verici olduysa da. Böyle bir insanla bir daha karşılaşmak istememeyi dilesen de, aldığın derslerin ve çıkarımların değerini bil.
Bu birkaç gün kendinize bir çok soru soracaksınız. Sabırlı olun, çünkü aradığınız cevaplar size kendiliğinden doğal yollarla gelecek. Kendi kişisel gelişiminiz hakkında düşünebilirsiniz bugün. Günün geri kalanında dinlenmeyi denemelisiniz. Rahat olmaya ve anlayamıyor olsanız bile olayların size rehberlik etmesine izin verin.
 
Üst