Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

22 Ekim 2020 Perşembe Günün Fıkrası

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Temel , Fransız ve Alman vampirler bir uçakta gidiyormuş. Alman :"Ben çok acıktım gidip birinin kanını emeyim."Uçağa ağzı burnu kan içinde dönmüş."Sormuşlar:"Kimin kanını emdin?"Alman:"Ağacın altındaki adamın kanını."demiş.Sonra Fransız gitmiş ve ağzı burnu kan içinde dönmüş.Ona da aynı soruyu sormuşlar,Fransız:"Evin içindeki adamın kanını."demiş,sonra Temel gitmiş ve ağzı burnu kan içinde dönmüş.Ona da aynı soru...Temel:"Hau tireği göriymisınız?" İkisi birden "Evet."demiş.Temel"İşte ben oni köremedum.":) demiş...

Tokyo

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Motosikletli turist yolda üşümüş, ceketini ters giymiş. Virajı dönerken Temel'in arabası ile çarpışmış ve yuvarlanmış. Önemli bir şeyi yokmuş.
Temel hemen yardımına koşmuş ama adam birden ölmüş. Çevredekiler yetişip durumu sormuş;
- Ne yaptın?
- Kafası geri dönmüştü, düzelttim öldü...

Tokyo

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Bizim Dursun lokantaya gider ve oturur garson gelir sorar;
-Ne istersiniz?
Dursun der ki "sade bir zeytin"
Garson zeytini getirir masaya, Dursun catal elinde zeytine batırmaya çalışır ama zeytin bir sağa bir sola kayar durumu fark eden garson çatalı alır zeytine batırır Dursun'a verir.
Dursun;
- Heee pen yordum sen yakaldun, yormasam sen nasıl yakalardun oni da.!

Uur

۞#SonMesajKimde(6) Kurbanı™۞
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25,761
Combo yapmışsın @Tokyo :D :D

o zeytin ile ben her sabah aynı durumu yaşıyorum :D

Üst Alt