-
- Üyelik Tarihi
- 2 Ağu 2016
-
- Mesajlar
- 11,694
-
- MFC Puanı
- -894
Malzemeler:
300 gr kuşbaşı doğranmış et (Isteye göre değişebilir)
1 kg patates
3 adet kuru soğan
5 çorba kaşığı zeytinyağı
5 diş sarımsak
2 çay bardağı haşlanmış nohut
3 adet domates
Yeteri kadar sıcak su (2,5-3 su bardağı)
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Küp doğranmış soğanları zeytinyağında kavurun.
Küp doğranmış patatesleri ekleyin ve 2 dakika soteleyin.
Baharatları, ezilmiş sarımsağı, haşlanmış nohutu, küp doğranmış domatesleri ve kuşbaşı eti koyun.
Sıcak suyu koyup kısık ateşte, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Afiyet olsun