Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can kimdir?

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
5f0d69160f25442880b3b5ba

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can'ın ilginç isim hikayesi!

Survivor Cemal Can'ın hayatı şampiyonluk açıklamasıyla birlikte bir kez daha gündeme geldi. Halk oylamasıyla Cemal Can Canseven, Survivor 2020'nin şampiyonu oldu. Gerek performansıyla gerekse arkadaşlarıyla yaşadığı diyaloglarla herkesin takdirini kazanan Cemal Can Canseven'in isim hikayesi ortaya çıktı. Peki, Survivor Cemal Can kimdir, yaşı kaç? 2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven'in hayatıyla ilgili bilgiler...

Şubat ayında başlayan Survivor 2020’ye Gönüllüler takımında başlayan Cemal Can, performansı ile sezona damga vuran isimlerden biri oldu. Survivor 2020’nin Şampiyonu olan Cemal Can, genel performans tablosuna göre yüzde 54’lük başarı oranı elde etti. Sezon başından bu yana Cemal Can, oynadığı 447 oyunda 242’sini kazanmayı başarmış. Birebir karşılaşmalarda 123 galibiyet alan Cemal Can, bireyselde 46 oyunu kazanmayı başardı. Cemal Can Canseven’in bireysel başarı oranı ise yüzde 61. Cemal Can, 14 Temmuz akşamı yapılan SMS oylaması sonucunda Survior 2020 şampiyonu yarışı verdi ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Survivor 2020'nin 136. bölüm İstanbul finalinde şampiyon Survivor Cemal Can oldu. Survivor Cemal Can, kupayı kaldırdıktan sonra önemli birtakım açıklamalarda bulundu. Survivor Cemal Can: "İki kazanan var, hayali gerçek oldu. Hayalleriniz peşinden sonucu ne olursa olsun gidin ve hayat çok kısa birbirinizin kalbini kırmayın" dedi.

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Annesi Rizelidir, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can, 25 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kendisinden 9 yaş büyük olan ve “küçük annem” dediği bir ablası vardır. Aslen İzmirli olan Cemal Can, liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başlamıştır. . Canseven, beraber Youtube videoları çektiği Damla Biliç'i üniversite yıllarından tanıyor.

5f0e9b867af50713281a95d0

Aktif spor geçmişi olduğunu dile getiren Cemal Can Canseven tüm bunların dışında DJ kimliği ile de tanınmaktadır. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır. 10 yaşından 14 yaşına kadar Fenerbahçe takımında futbol geçmişi olduğunu belirtmiştir.

5f0d693a0f25442880b3b5bc

Survivor'da hayatını anlatan Cemal Can gözyaşlarına boğuldu

Survivor', 18 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 111. bölümünde yarışmacılar kendisini anlatmıştı. Cemal Can, hayat hikayesini anlatırken duygu dolu anlar yaşamıştı. Cemal Can Cemal Can, 1995 yılında İzmir'de güzel bir ailede doğduğunu ve çocukluğunun Foça - Karşıyaka arasında geçtiğini söyledi. Çocukken şişman ve tatlı bir çocuk olduğunu dile getiren Cemal Can, "Lisede hayallerim vardı ancak kilolu olmam buna engel oluyordu. 3 ayda 15 kilo verdim ve bana özgüven kazandırdı. Bir şeyleri yapabileceğimi gösterdi" dedi."Çoğu kırılma noktamda istedikten sonra her şeyi yapabildiğimi gördüm. İstanbul'da üniversiteyi yüzde 50 burslu olarak kazandım. İstanbul'a gittikten sonra hayal ettiklerimi gerçekleştirdim ve güzel insanlarla tanıştım. Onlarla hayallerimiz ortaktı."Survivor'ın çocukluk hayali olduğunu açıklayan Cemal Can, "Yeri geldi düştüm ama baktığımda 'İyi ki düşmüşüm' dediğim oldu. Burası da çocukluk hayallerimden biriydi. Belki dışarıdan Survivor karakterine benzer bir karakterim yok. Ama içimde farklı bir duygular vardı onları yaşatmak istiyordum. Takım sporu yapmak istiyordum ama hep eğitime yöneltildim. Burada bu duyguları yaşama fırsatım oldu" dedi.

Cemal Can'ın isim hikayesi

Cemal Can Canseven, isminin hikayesini böyle anlatıyor; "Babam 7 yaşındayken vefat etti dedem. O yüzden Cemal ismini koymak istemişler. Babam fanatik Fenerbahçe taraftarı ve Can Bartu hayranı. Oradan Can geliyor ve Cemal Can oluyor. Cemal Can Canseven oluyor. Annem 'Çocuk çok zorlanır' demiş"

- alıntı - hürriyet -

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Cemal Can gel paraları beraber yiyelim :D :D

Üst Alt