• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2020 iPhone modelleri hakkında dikkat çekici iddia!

-Ruhefza-

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
4 Mar 2019
Konular
932
Mesajlar
4,109
MFC Puanı
1,190
ySPEka.jpg



Apple, birkaç ay sonra 2019 iPhone modellerini duyuracak. Fakat şimdiden ortaya çıkan iddialar, 2019 iPhone modellerinin yanı sıra 2020 iPhone modelleri hakkında dikkat çekici detaylar veriyor. Bu detaylara göre 2020 iPhone 5G bağlantı özelliğine sahip olacak.

2020 iPhone modelleri 5G ile gelecek
Analist Ming-Chi Kuo’ya göre, 2020 yılında üç farklı iPhone modeli bizleri karşılayacak. OLED ekrana sahip olacak üç modelden yalnızca ikisi 5G bağlantı özelliğine sahip olacak. 5.4 inç, 6.1 inç ve son olarak 6.7 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutuyla gelecek iPhone’lardan 6.1 inç ekran boyutuna sahip olan modeli 5G bağlantılara destek vermeyecek. Sadece LTE destekli olacak. 5G bağlantılara destek verecek modellerin ise Qualcomm 5G yongasını kullanacağı ön görülüyor.

Bu boyutlara bakılacak olursa 2020 yılındaki iPhone modellerinin güncel modellerden biraz daha küçültülmüş ekran modellerine sahip olacağını söyleyebiliriz. Ancak en büyük iPhone modelinin yine Max adına sahip olması bekleniyor. Bir de R model adına sahip bir iPhone’un tanıtılması beklentiler arasında yer alıyor. Tabii bu isimler, değişkenlik de gösterebilir.

2020 iPhone modelleri hakkında kesin konuşmak için henüz çok erken. Fakat bu bilgilerin doğru çıkma ihtimali de epey bir yüksek.

Kaynak : shiftdelete.net
 
Üst