Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2017 Yay burcu yıllık yorumları

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Yaylar 2017 yılında,

-Yurtdışı eğitim veya iş amaçlı yolculuklar gündeminizde yer alacak. -Bir proje hazırlığı, bir tez çalışması, akademik faaliyetler, sergi, sahne, master yapabilirsiniz. -Leyleği havada gördüm sözü yılın ikinci yarısında bir hayli etkili olacak. Gidip görmek, araştırmak, keşfetmek, yeteneklerimizi geliştirmek yılıdır. -İş veya özel anlamda bir müddet farklı bir ülke ve şehirde yaşayabilirsiniz. Hayatınıza yabancı uyruklu veya yabancı ülkeyle alakalı biri girecek. -Medya, yayıncılık, eğitim, politikada kendinizi gösterme olanağı bulursunuz. -Bağımlılık, kaygı gibi olumsuz duygulardan uzaklaşacak, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz.
-Yılın sonunda, maddi açıdan geleceğinizi garanti altına alacak fırsatlar, işler karşınıza çıkacak. -İçinizde birikmiş kin, öfke veya hırstan uzak durun. Bu duyguların sizi engelleyici olacağını bilin. -Zayıflıklarımızın kölesi, hırslarınızın kurbanı olmayın. Ayrılıkların, kayıpların da hayata dair olduğu bilinciyle, olumsuz enerjileri kendinize çekmeyin.
Dikkat edilecek Tarihler:
10 Nisan-3 Mayıs: çalışma hayatınız-sağlık-günlük yaşantımız-ilişki-güzellik ve bakımla ilgili konularda kararlarınızı mutlaka iyi incelemekte, maddi açıdan hesabınızı bilmekte, manevi anlamda prensiplerinize uygunluğuna bakmakta yarar var.
13 Ağustos-5 Eylül: iş hayatımızla ilgili konulara ağırlık vereceğiz. Detaylar üzerinde duracağız. Plan ve projelerimizi gözden geçireceğiz. Bazı aksamalar olabilir, hatta çoğunlukla aynı mesele veya konu üzerinde fazlasıyla durabilir, zaman yetmediği için endişelenebiliriz. Bunlar doğaldır. Önemli olan soruna yol açan nedenleri tespit etmektir. Bu dönemde hizmet öncelikli düşünülmelidir. İllaki sırtımız sıvazlanacak veya takdir edileceğiz diye düşünmeyelim. Biz işimize sahip çıkalım. Bilgisayarımızı kontrol edelim. Dosyalarımızı düzenleyelim. Eleştirel davranmayalım. Çünkü bu dönem tüm burç mensuplarında zihinsel yorgunluğa neden olabilir.
3-23 Aralık: kararlarınızı mutlaka tekrar gözden geçirmeyi unutmayınız. Aceleci karar vermeyiniz. İletişim, haberleşme, yolculuk, hukuk, eğitim ve finansal konularda dikkatlice düşününüz. Önceden verilmiş bir kararı değiştirmeyiniz. Yorgunluk, dalgınlık, acelecilik nedeniyle yapılacak hatalara karşı dikkatli olunuz.

Üst Alt