Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2017 Referandum İddaları

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,997
Yorumsuz bırakıyorum, çünkü bu oylama başlamadan sonuç belliydi;

Cumhurbaşkanımız birde şöyle bir açıklama yapıyor: '' Atı alan üsküdar'ı geçti ''

Alkışlıyorum hakaten :s60::s60:

Trajikomik olaylar...

Adam ohh ohh diyooor ya :D

Düzenli olarak yapılan Muhtar toplantılarında 5 oy kullandırın 1 kişiye denilmiş herhalde.

YSK'nın geçersiz oyları geçerli saymasıda ayrı bir skandal.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Hemen her seçim bu tip videolar görüyoruz. En kötü senaryo için bile 1.5 milyon farkın eriyeceğini düşünmüyorum. Benim beklediğim oranlar geldi denebilir. Eğer %60+ bir sonuç gelseydi ülkem ve geleceğim adına umudumu tamamen kaybederdim.

Anayasa metinleri halkların ortak sözleşmesi niteliğini taşır. Yani ömrü çok uzun olmayacaktır çıkan sonucu iyi okursak. İyimser bir yaklaşım ile 30 sene bu anayasanın yürürlükte kalacağını öngörüyorum. Umarım yanılırım ve ortak mutabakat ve uzlaşı içinde var olan yeni sistem düzenlenir ve toplumun çok daha büyük bir bölümünü kucaklar.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,997
Hemen her seçim bu tip videolar görüyoruz. En kötü senaryo için bile 1.5 milyon farkın eriyeceğini düşünmüyorum. Benim beklediğim oranlar geldi denebilir. Eğer %60+ bir sonuç gelseydi ülkem ve geleceğim adına umudumu tamamen kaybederdim.

Anayasa metinleri halkların ortak sözleşmesi niteliğini taşır. Yani ömrü çok uzun olmayacaktır çıkan sonucu iyi okursak. İyimser bir yaklaşım ile 30 sene bu anayasanın yürürlükte kalacağını öngörüyorum. Umarım yanılırım ve ortak mutabakat ve uzlaşı içinde var olan yeni sistem düzenlenir ve toplumun çok daha büyük bir bölümünü kucaklar.

Senin görmüş olduğun 1.5 milyon'un doğru olduğunu mu sanıyorsun?

Alıştık evet bu tür videolara. YSK bile içindeyse bizim de o zaman şunu dememiz lazım;

'' Atı alan üsküdar'ı geçmiş '' :)

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Ben oyumu kullanırken çok zor kullandım yani normalde oy kullanmaya meyilli değildim. Kararsızdım sözün kısası ! Neticede oyumu kullandım. Herşeyin hayırlısını diledim ne olacaksa hayırlıysa olsun diye geçirdim hep ;)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Senin görmüş olduğun 1.5 milyon'un doğru olduğunu mu sanıyorsun?

Alıştık evet bu tür videolara. YSK bile içindeyse bizim de o zaman şunu dememiz lazım;

'' Atı alan üsküdar'ı geçmiş '' :)
Doğru veya yanlış orasını bilemem ancak hakikat şu ki 1.5 milyon fark atacak ya da fark açacak bir oyu piyasaya sürmek bir Büyükşehir kadar karşılıksız oy basmak demek. E nüfus belli sandık belli müşahit belli. O kadar da olmaz dedirtiyor mantığım. Ama olmuşsa da çüşş demem. Olmuştur der geçerim. :)
Aynen müdür. Hep hakem diye ağlamak nereye kadar? :sigara

Üst Alt