• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2017 İçin Güncellenen Can-** Spyder Modelleri ve Eğlencelik Yeni F3-S!

Üyelik Tarihi
13 Haz 2016
Konular
43
Mesajlar
695
MFC Puanı
6,600
image.ashx


// **= A-M

2017 senesi için ayarlarına “Spor Mod” seçeneği de eklenen Can-** Spyder F3-S, sürücüleri için üç tekerin drift zevkini arttırmaya hazırlanıyor ve eğlence için geliyor.

İlk modeli 2007 senesinde üretilen Can-** Spyder, gelişmiş üç tekerlekli sanatın sağlam bir başarı yakalamasını sağlayan bir marka olarak akıllarda yetmeyi başarmıştır. Can-** Spyder’ın sunduğu sınırsız teklifler arasında, “Spor RS”, “Sport-Touring ST”, “Touring RT” ve “Cruiser F3” gibi özel modeller bulunuyor.

image.ashx

2017 Can-** Spyder F3-S

Üretici BRP (Bombardier Recreational Products) Şirketi, Ağustos ayında daha fazla detayın paylaşılması beklenen 2017 Can-** Spyder ürün gamını yenice açıkladı. Bu ürün yelpazesindeki en heyecan verici haber ise Can-** Spyder F3-S modeline, sürücüye aracın dengesini bozmadan kontrollü arka teker drifti yapmasına izin veren yeni “Spor Mod” seçeneğinin eklenmiş olması. Spor mod aktif hale getirildiğinde, Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) kapatılıyor fakat Denge Kontrol Sistemi (SCS) devreye giriyor. Daha önceleri Spyder, Çekiş Kontrol Sistemi her zaman devrede olmasına rağmen düşük hızda kaydırma ve patinajlara olanak sağlıyordu, fakat şimdi artık sürücüler, 115 beygir ve 96 lb-ft tork sağladığı iddia edilen sıvı soğutmalı, performans ve verimlilik sağlayan 1,330cc Rotax ACE sıralı üç silindirli motor ile spor potansiyelinin gücünü daha fazla özgür kılma şansına sahip olabilecekler.

Spyder F3-S’in diğer özellikleri arasında manuel 6 vites (SM6) ya da opsiyonel yarı otomatik vites (SE6), kayışlı tahrik, cruise kontrol, dinamik hidrolik direksiyon, UFit custom ergonomik sistem (ayarlanabilir ayak pegi ve direksiyon posizyonu), Araç Denge Sistemi (ABS, TCS ve SCS) ve çalınmaya karşı sistem bulunuyor.

image.ashx

2017 Can-** Spyder F3-S

2017 model Can-** Spyder F3-S, 21,249 $’lık bir taban fiyata sahip ve renkleri arasında Circuit Sarı ya da Oxford Metalik Mavisi gövdesi ile Sade Metalik Magnezyum rengi mevcut. Aynı zamanda yarış hatlarından esinlenmiş olan Spyder F3-S, drag stili gidonu, siyah şeritleri ve üzerinde Daytona 500 logosu bulunan Daytona 500 Edition versiyonu ile de 22,249 $ fiyatıyla piyasaya sunulacak.

image.ashx

2017 Can-** Spyder F3-T Koyu Kırmızı İnci Rengi

2017 Can-** Spyder F3-T Touring modele bakacak olursak, gövde ile bütünleşmiş yan çantalar, rüzgar koruması ile daha yüksek bir kaporta konsolu, ses sitemi, torpido gözü gibi özellikleriyle göze çarpıyor. Sade Metalik Magnezyum, Koyu Kırmızı İnci, Siyah Saten ve İnci Beyazı renkleri ile F3-T fiyatı, 24,099 $’dan başlıyor. Temel F3 modeli, F3 Limited ve F3 Special Serileri gibi diğer F3 modellerinin detayları hakkında henüz açıklama yapılmamış durumda.

Aynı zamanda 2017 senesi, Can-**’in üst Touring modelleri olan RT, RT-S ve RT Limited için bir geri dönüş olarak görülüyor. Rotax 1330 ACE yüksek torklu motor ile güçlendirilmiş ve yukarıda listelenmiş çoğu özellikleri içeren RT modelleri, artçı için gövde ile bütünleşmiş koltuk arkalığı ve hoparlörleri, elektronik olarak ayarlanabilen ön camı, kendi ayarlanabilen havalı süspansiyonu, ısıtmalı elcikleri ve daha pek çok özelliği ile göz dolduruyor. Renk alternatifi RT’de sadece İnci Beyazı ile 23,449 $ olarak fiyatlandırılıyor.

image.ashx

2017 Can-** Spyder RT Limited Metalik Şampanya Rengi

RT-S modeli ise, SE6 şanzımanı, otomatik arka havalı süspansiyon ayarı, ısıtmalı yolcu tutacak yerleri, sis farları, dikkat çeken LED farları ve daha birçok özelliği ile Metalik Şampanya, Mavi Metalik ya da İnci Beyazı renk alternatifleriyle 28,499 $’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Ve lüks Touring’in kralı RT Limited’e gelelim. Garmin zümo 590 GPS, krom aksamları ve tekerlekleri, ön tarafta bulunan eşya çantası ile özel ayırdedici özellikleri bulunuyor. Metalik Şampanya, Mavi Metalik ya da İnci Beyazı renk seçenekleri ile 31,049 $’dan başlayan fiyatlarla sahiplerini bulacak.



Kaynak








 
Üst