-
-
-
- MFC Puanı
- 5,925
2013 yılı anlamsız bir mücadele ve koşturmaca ile geçti. Ayrılıklar yaşandı, kimi yaylar iflas etti. Bu gerçekten aşılması gereken zor bir dönemdi. Fakat yaşananlar hayat ve gelişim konusunda size çok şey öğretti. Hayat ve insan hakkında artık söyleyecek çok sözünüz var. Çok anlamsız gerginlikler yüzünden karşı karşıya geldiğiniz kişilere belki de nasıl oldu diye inanamadınız. Bu hayal kırıklığı yüzünden depresyona giren yaylar oldukça fazla idi. Fakat kriz yönetmekteki ustalığınız yüzünden stesin üstesinden geldiniz. . Şubat 15 e kadar sıkıntılar devam etse de daha sonra hafifleyecek. Olumlu gelişmeler gündeme gelecektir. Ruh dünyanızı dingin tutmaya bakın bu çok önemlı.
Aşk
Geçen yıl gerilim yalnızca parasal anlamda oluşmadı. Aşk acısı, ayrılık, bazı yay lar eski sevgiliyi aradı durdu, barışmak mümkün olmadı, ipler iyice gerildi. Bu tabiki kolay olmadı yorgunsunuz biraz da umutsuz. Bence dışarı çıkın. Kendinize yeni ortamlar oluşturun 2014 te buna çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Ben buna kendine yardım etme diyorum. Kimseden bir şey beklemeyin. Yaralı ceylan gibisiniz. Belkide artık aşktan bir müddet uzak durmaya karar vermiş olabilirsiniz. Fakat aşık olma vakti gelince önünde kimse duramıyor. Temkinli olmak nafile. Jüpiter size 2014 te iyileştirici ışınlarını gönderecek. Umut, enerji, sevgi dolu dönem hayal değil.
Kariyer
Psikolojik açıdan yorgun olduğunuz kesin. Bu yıl avantaj olarak jüpiterin güzel enerjisini kullanırsanız inanın bir çok negatifin üstesinden kolayca gelebiirsiniz. Gerilimli bir iş hayatınız varsa üstüne gidip ortamı germek yerine sakin kalıp işleri çıkmaza sürüklememek bence daha iyi olacak . Mart 16 ya kadar değişiklere onay yok. Hazırlıklar olabilir fakat beklemek size çok artı kazandıracaktır. 2014 sizin yapılanma yılınız olabilir. Mücadele etmeniz gerekse de geri adım atmayın yola devam . Kazancınız büyük olabilir. Cesaretinizi toplamalı ve atılım yapma zamanını en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.
Para
Borçları olan ve kredi deneyecek yaylar ocak ayını değerlendirebilirler. Önünüz açık daha sonrasında bu şans kredi, satış için haziran ayına kadar uygun olmıyacaktır. Satın alma , satma konularında pek şans yok gibi görülüyor. Haziran ayına kadar böyle. Strateji bu yıl yaylar için gerekli. Aşırı program size zor gelebilir. Para şansı ve bereketi için onaylama yapın. Blokaj olduğunu düşünürseniz. Bu çözümlenmesi için harika olacaktır. Meditasyon ve reiki size bu yıl en iyi getirisi olabilecek metafizik uygulamalar. Kırmızı yastıklar güneybatı köşesinde işe yarayacak basit fakat süper feng shui uygulamalar deneyin. Bu ışıları kendinize çekme yöntemleri 2014 te çok işinize yarayacak gibi görünüyor.
Mutlu, huzurlu yıllar.