-
-
-
- MFC Puanı
- 5,925
Hava burçları içinde olduğunuz için değişgen kararlar aleyhinize olabilir. Bundan sakınmak gerekiyor. Dengede kalmak 2014 yılı için en doğru olumlu adım olacaktır. Aksi taktirde çok sert geçişler yaşanabilir. Kararları alırken iyice düşünmek ve büyük resme iyi bakmak gerekiyor. Çılgı nlıkları ve maceracı tavırları bu yıl özellikle hiç önermiyorum. Zayıf yanlarınızı en iyi bilen sizsininiz. İdare etmek zor olmayacaktır. Elde olanın korunması en güzel strateji olacaktır. Sabır ve zekayı birlikte kullanın. Uranüs 7. Evde yani aşk ve aile evinize ışınlarını gönderiyor. 5 yıl orada kalacak ve bu konularda sizi sınayacaktır. Geçen yıl bu konularda oldukça zorlandınız ve acılar çektiniz. Yanına bu yıl bir de satürn eşlik ediyor. Ve gerginlik artıyor.
Aşk
Sevgiliniz için ne yaptı iseniz anlaşılamadı. Yeni yılda yepyeni umutlarınız var. Fakat yeni yıl geldi her ne varsa birdenbire güllük gülistanlık olacak demek hayalcilik olacaktır. Bu yıl satürn ve pluto sizi zorlasa da ümidinizi kaybetmeyin 3 yıldır aşırı bir yorgunluk var. Enerjinizi yüksek tutun. İşte o zaman sizi kimse yıkamaz. Siz çatışmadan hoşlanmayan birisiniz. Gerisini sabırla ve umutla halledebileceğinizi düşünüyorum. Uzun süedir cesaret edemediğiniz evlilikleri bitirebilirsiniz. Ve inanın çok rahatlıyacaksınız. Bu yıl yeni kapılar açmak için sorunlu ve eski olana veda etmeniz gerekiyor. Sorunlu evlilikler , aşklar hayatınızdan çıkıp gidecekler.
Kariyer
Uzun zamandır işle ilgili problemleri dişinizi sıkarak sabretti iseniz. İşte sorunları salıverme zamanıdır. Yeter artık deme vaktidir. Hele16 temmuzdan sonra yenilikler pozitif olarak size dönecek. Yepyeni denenmemiş işler önünüze çıkacak ve para getirisi büyük olacaktır. U. Mutlarınızı taze ve yüksek tutun çünki kendinize yardım etmek zorundasınız. Hiç bir işinizi oluruna bırakmamalısınız. Geçen yıldan kalan bir sürü dert var. Bütün bunlar birikmiş ve kronik halegelmiş durumda. Polyannacılık size şu an itibarı ile bir şey kazandırmayacaktır. Mücadeleye devam etmelisiniz
Para
Parasal gerginlikler üzün zamandır yaşadığınız bir sıkıntı. Şu ana kadar sakin kalmak ve sabırla geldiniz. Aynı taktiği devam ettirmelisiniz. Yılın 2. Yarısında yatırımlar ve borç kredi ile ilgili uygulamalar yolunda gidecektir. Kritik işlerinizi bu tarihe bırakın. Zaman zaman sınandığınızı düşünebilirsiniz. Unutmayınki hayat sınavdan ibarettir. İsyan etmemek ve yola devam etmek gerekiyor. Borç almak ve vermek konuları kritik sonuçlara sebebiyet verebilir. Dikkatli olmanız gerekecektir bu konuda uyarıyorum. Quantum düşünce bu yıl size çok sağlam bir alt yapı sağlayacaktır.