Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2014 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
astrolog_esin_uzer.jpg
Taşlar : Türkuaz, Akik, Zümrüt Bolluk ve bereketi sevgi ile kucaklıyorum. Ben en güzelini hakettim.!
2012 ekim ayında satürn akrep burcuna girdi. Ve bunun uzantısı 2014 yılında size bazı zorlamalar getirecek demektir. Ağırlaşan hayat tabloları ve direnç gösteren maddi kayıplar olacaktır. Bu zorlanmalar hayatın her alanında kendini maalesef hissettirir. Nisan ayına kadar 3 yıldır devam eden bu gerginlik tablosu daha sonra özellikle yaz aylarında daha rahatlayacak diyebilirim. Satürn otorite yaratarak sorgulayacağı için ortaklık, finans konularına ve dikkatli olmaya davet eder. Ayrılık karları gerekli ise alınmalı kızgınlık ve sinir size kayıp getirmesin. Buna dikkat edin ve sakin olun.
Aşk
Sınavlarve çeşitli testlerden geçecek bir yıl önünüzde duruyor. Eski sevgiliyi aramak ona geri dönmek acılarınızı ve hatalarınızı tazelemekten başka bir işe yaramaz. Enerjiniz azalabilir. Pozitif düşünce az ete dayalı bir beslenme programı size çok iyi gelecektir. Yoga ve meditasyon sizi sakinleştirecek ve doğru düşünceye sevk edecektir. Eski aşkın peşinde koşmak yerine yeni ve taptaze bir sevgi arayışını öneriyorum. Yaşanan onca zorluklardan sonra daha dikkatli olmalı ve huyunuz olan gözü karalıktan vaz geçmelisiniz.
Kariyer
Çalışan bir boğa iseniz patronunuzla gerginlik yaratmayın bazen susmanız gerekse de en iyisi bu olabilir. Sinir katsayınızı kontrol altında tutmalısınız. Çünki zaten pamuk ipliğine bağlı olan iş ve para planları zorlamaya gelmeyecektir. Nisan ayına bırakabileceğiniz bağlantıları gözden geçirin ve planlı hareket edin. Panik yapmadan hayatınızı, işinizi gözden geçirin. Mülkle ilgili miras işlerinizde titiz ve adaletli davranmanızı öneriyorum. Hak geçirmeden yapabileceğiniz ne varsa yapın. Kurallara uymadan yapılan eylem planları özellikle parasal açıdan büyük kayıplara neden olacaktır.
Para
3 yıldır zaten gerilimli olan parasal kaynaklar şu anda baktığınızda potansiyel görünmese de dürüst davranarak ve planlı hareketle yazdan sonra meyvelerini vermeğe başlayacaktır. Hayat yalnızca felaket değildir ve fırtınadan sonraki dinginlik bu yıl yaz aylarında yüzünüzü güldürecektir. Anlamsız gerginliklerden ve kısır çekişmelerden uzak durmalısınız. Boğa burcu insanı olarak sözlerinize dikkat etmediğinizde zararı büyük olacaktır. Yatırımlara bu yıl temkinli yaklaşın. Danışmadan alım ve satım risk taşıyor. Ağustos ayında bu gerginlik yavaşlayacak . Hiç değilse ağustos--aralık arası yapılmalı.
Mutlu huzurlu bereketli bir yıl dilerim.

Üst Alt