Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2014 YILINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
astrolog_esin_uzer.jpg
Taşlar: Lal, Kaplangözü, Pembe kuarts, Obsidyen [COLOR=[URL=http://www.megaforum.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=0000FF%5DOlumlama]#0000FF]Olumlama[/URL]kendimi, her şeyi ve herkesi seviyorum. Dostluk enerjisi ile sarmalıyorum. [/COLOR]
Su gurubu olan akrep burcunu 2014 te puslu, karanlık ve gizlerle dolu bir dönem bekjiyor. Duygusal açıdan içsel sesinizi dinlemeniz gereken bir yıl olacak. Kendinize dönüş ve muhasebelerin yapılması gekecek. Geçen yılın sizi olanca gücü ile sınadığını düşünürsek bu yılın birdenbire peri tozu ile kutsanması çok zor. Kariyer, iş, finans konularında koşturmacalar sizin gündeminizde olacaktır. Eğer bütün bu ayarlar olmazsa 2015 ağır geçebilir. 5-7-20 yılda bir sizi böylesine yoran bir enerji yaşarsınız. Sınandığınızı bilmeniz ve sonuçların bu gerginliği nasıl idare etmeniz gerektiğini kavramanız inanın çok önem kazanacak. Kardeşler arasında maddi kavgalar miras konularında gerginlikler gündemde olacak ve çözüm bekleyecektir.
Aşk
Akrep insanı aşkından ölse de sesini çıkarmaz. Adeta mücadele eder ve işleri dahada gerer. Bu sizin karakterinizde var. Bu yüzden çok aşklar elinizden kaydı gitti. Ondan sonra benim aşkta şansım yok demenin hiç bir yararı olmuyor. Kısır döngüyü hiç sevmiyorsunuz. Fakat kararlarınızla içine girip tıkanıp kalıyorsunuz. Aşkta 2013 te gerginleşen aşk trafiğiniz. Agresif tavırlarınız ve ego çatışmaları sebebi ile hayatınızı zorlaştırmayın. Bu yıl anne olmayı düşünen akrep kadınları için yılın ilk yarısı çok iyi olacaktır. Pluto gerginliklere gebe yanı başınızda beklemekte. Gönül almaya özen gösterin ve kalp kırmayın. Yani karşı cinsin negatifini üstünüze çekmeyin. Gerekirse alttan alınmalı. Siz kazanırsınız.
Kariyer
Eğitim gören akrepler bu yıl başarılı olabilirler. Fakat disiplin şart. İş değişiklikleri sizi yıldırmasın. Araştırmalardan bunalsanız da bence bıkmayın hiç bir şey sizi yoldırmasın. Kişisel çatışmalara girmeden zekanızla halletmelisiniz. Karşı koyan ve sizi onaylamayan insanlarla mücadele etmeyin. En güzeli bu krizi germeden çözmek olacaktır. Bu yıl mümkünse ani değişikliklerden kaçınmanız gerekiyor. Hukuksal süreçler dikkatli bir şekilde takip edilmeli. Bir danışandan yardım almanız bence çok iyi olacaktır. Ev, aile, kariyer alanları konusunda endişlenmekten ziyade dikkatlice değerlendirmeniz gerekmekte.
Mutlu, huzurlu yıllar.

Üst Alt