-
-
-
- MFC Puanı
- 310
اَللّٰهُمَّ إِنِّيأَسْ أَلُكَ خَيَْالْمَسْ أَلَةِ وَخَيَْالدُّعَاءِ وَخَيَْ النَّجَاحِ وَخَيَْ
وَأَسْ أَلُكَ الدَّرَجَاتِ الْعُلٰى مِنَ الْجَنَّةِ مَوَازِينِي وَحَقِّقْ إِيمَانِيوَارْفَعْ دَرَجَاتِي وَتَقَبَّلْ صَلَ تِي وَاغْفِرْ خَطِيئَتِي الْعَمَلِ وَخَيَْ الثَّوَابِ وَخَيَْالْحَيَاةِ وَخَيَْالْمَمَاتِ وَثَبِّتْنِي وَثَقِّل
وَبَاطِنَهُ وَالدَّرَجَاِتالْعُلٰى مِنَ الْجَنَّةِ آمِيَ اَللّٰهُمَّ إِنِّيأَسْ أَلُكَ فَوَاتِحَ الْخَيِْ وَخَوَاتِمَهُ وَجَوَامِعَهُ وَأَوَّلَهُ وَظَاهِرَهُ
الْعُلٰىمِنَ الْجَنَّةِ آمِيَ وَتُحْصِنَ فَرْجِي وَتُنَوِّرَ لِي قَلْبِي وَتَغْفِرَ لِيذَنْبِيوَأَسْ أَلُكالدَّرَجَاتِ أَسْ أَلُكَ أَنْ تَرْفَعَ ذِكْرِيوَتَضَعَ وِزْرِي وَتُصْ لِحَ أَمْرِي وَتُطَهِّرَ قَلْبِي مَا بَطَنَ وَخَيَْمَا ظَهَرَ وَالدَّرَجَاتِ الْعُلٰى مِنَ الْجَنَّةِ آمِيَ اَللّٰهُمَّ إِنِّي اَللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْ أَلُكَ خَيَْمَا آتِيوَخَيَْمَا أَفْعَلُ وَخَيَْمَاأَعْمَلُ وَخَيَْ
ْجَنَّةِ آمِيَ مَمَاتِي وَفِي عَمَلِي فَتَقَبَّلْ حَسَنَاتِيوَأَسْ أَلُكَ الدَّرَجَاِت الْعُلٰى مِنَ وَفِي رُوحِي وَفِي خَلْقِي وَفِي خُلُقِي وَفِي أَهْلِي وَفِي مَحْيَايَ وَفِي اَللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْ أَلُكَ أَنْ تُبَارِكَ لِي فِي نَفْسِي وَفِي سَمْعِي وَفِي بَصَرِي
Okunuşu:
Allâhümme innî eselüke hayral-meseleti ve hayrad-düâi ve hayran-necâhi ve hayral-ameli ve hayres-sevâbi ve hayral-hayâti ve hayral-memâti.
Ve sebbitnî ve sekkıl mevâzînî ve hakkık îmânî ver- fe deracâtî ve tekabbel salâtî veğfr hatîetî ve eselüked- deracâtil-ulâ minel-cenneti.
Allâhümme innî eselüke fevâtihal-hayri ve havâ- timehû ve cevâmiahû ve evvelehû ve zâhirâhû ve bâtı- nehû ved-deracâtil-ulâ minel-cenneti, âmin.
Allahümme innî eselüke hayra mâ âtî ve hayra mâ efalü ve hayra mâ amalü ve hayra mâ batane ve hayra mâ zahera ved-deracâtil-ulâ minel-cenneti, âmin.
Allâhümme innî eselüke en terfea zikrî ve tedaa vizrî ve tusliha emrî ve tütahhira kalbî ve tuhsıne fercî ve tünev- vira lî kalbî ve teğfra lî zenbî.
Ve eselüked-deracâtil-ulâ minel-cenneti, âmin.
Allâhümme innî eselüke en tübârike lî fî nefsî ve fî semî ve fî besarî ve fî rûhî ve fî halkî ve fî hulikî ve fî ehlî ve fî mahyâye ve fî memâtî ve fî amelî fetekabbel hasenâtî ve eselüked-deracâtil-ulâ minel-cenneti, âmin.
Allahım !
Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını,hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum.
Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla.
(Allahım !) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum.
Allahım !
Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayırı, cennette yüksek dereceler istiyorum.
(Allahım !) Duamı kabul eyle.
Allahım !
Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum.
Allahım !
Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum.
Allahım !
Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlâkım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum.
Amin.
(Hâkim, Deavât, No:1911)