Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2 Çocuk Annesi Kadın, Evliyken Başka Bir Erkekle Nişanlandı

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
2 Çocuk Annesi Kadın, Evliyken Başka Bir Erkekle Nişanlandı

Muğla'da iki çocuk annesi N.K., kocası S.K'yı bir başka erkekle aldattı. Bununla yetinmeyip törenle nişanlandı. Olay ortaya çıkınca hem kocasını hem sevgilisini kaybetti.

BPgg7V.jpg

Muğla'da sıra dışı bir ihanet ortaya çıktı. Menteşe ilçesinde yaşayan N.K. (29), 9 yıl önce S.K. ile evlendi. Bu evlilikten çiftin biri 8 diğeri de 4 yaşında iki çocukları oldu. Ancak ikilinin mutluluğuna çok geçmeden gölge düştü. Kadın, bir başka erkekle aşk yaşamaya başladı. Bununla da kalmadı. sevgilisinin yaptığı evlilik teklifine 'Evet' dedi.

RESTORANDA NİŞAN

Bir akşam çocuklarını ve kocasını evde bırakıp sevgilisiyle lüks bir restoranda yemeğe çıktı. Burada nişan kıyıldı. Yüzüklerin takıldığı törende pasta da kesildi. Her şeyi sessiz sakin sürdüren kadının bir başka erkekle nişanlandığı haberi yayıldı.

HABER EŞİNE DE ULAŞTI

Bu iddia S.K'nın da kulağına gitti. Karısını takip eden adam, eşinin ikinci kocasına ulaştı. İki erkek arasında kavga çıktı. İkisi de soluğu karakolda aldı. Tüm gerçekler ortaya çıktı.

HEM KOCASINDAN HEM NİŞANLISINDAN OLDU

Genç kadın kocasına boşanma davası açtı. Ancak bu kez de nişanlısı evlenmekten vazgeçti. Hem eşinden hem de nişanlısından olan N.K., çocuklarını bırakarak ailesinin evine yerleşti.

( Kaynak: Takvim )

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
boyun posun devrilsin :y
bende böyle bi yollu tanımıştım :y
sevdirmişti kendini üstelik :y
ahh'ım yerde kalmaz yavaş yavaş çıkıyormuş öyle duydum :y

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
kadınlar neyin kafasını yaşıyor artık gerçekten anlayamıyorum,

cagliostro

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
Bu ne arkadaş ya hadi aldatmayı geçtim çocukların var senin

Sheeran

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    92
Ben şok allah seni napmaya karı bosayaydin bari öyle takaydin yuzuğu puüe

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Kadın ikili ilişkide yüksek lisans yapıyormuş.
Yakalanmasa başka biriyle sözlenip mastırda yapardı.
Var o potansiyel.

Üst Alt