Malzemeleri
1 paket tost ekmek ( sayısı size bağlı)
2 tane patlıcan
2 tane kabak
2 tane biber
2 tane kırmızı biber
2 tane patates
2 çorba kaşık tereyağ
4 tane domates
250 gr süzme yoğurt
2 diş sarımsak
Maydanoz
Tuz
Yapılışı
Öncelikle tost ekmekleri bir bardak yardımıyla veya kalıpla yuvarlak şekilde kesilir, üzerlerine tereyağ sürülür ve 150 derecelik fırında kızarır, patlıcan, kabak, biber patates sebzeleri kızartıp ayrı bir tabağa alıp domatesleri ve sarmısağı rendeleyip tencereye alıp sosunu pişirip tuzunuda kendimiz ayarlıyoruz, ekmeklerin üzerine süzme yoğurt sürüp kızartmadan üzerlerine eşit şekilde bölüşüyoruz domates sosundan da kızartmanın üzerine döküp maydanozla süslüyoruz. (servise yakın koyalım malzemeleri çok yumuşamasın diye)afiyet olsun