Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

14 Mayıs 2017 Anneler Günü!!!

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
428568_10152166502479156_44669410_n1.jpg

Büyük emeklerle bizleri yetiştiren bu günlere getiren önce Annemin ve tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun! (Teröre destek veren,Çocuklarına eziyet ve işkence çektiren katleden ler hariç.)

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
anneler günü 14'ü degilmi dostum

uyusukkontes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
bir anne olarak diyorum ki kesinlikle bir gün değil her gün hatırlanmalı anne ve anneye hediye alınacaksa tutup da bor cam falan alınmamalı ve de yardımcı olmayan babaların babalar günü kaldırılmalı... diyeceklerim bu kadar

Tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. :s75:

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece “anne” derdim.
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Herkes annesinin değerini bilsin onu üzmesin.

Üst Alt