Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

13 Kasım 2016 Günün Yemeği -Macar Kebabı

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    2 Ağu 2016
  • Mesajlar
    11,694
  • MFC Puanı
    -894
9.gif


Malzemeler

1kg kemiksiz sığır eti 2adet soğan 2adet domates 2diş sarımsak 2kaşık un 1adet defne yaprağı 50gr margarin ½ bardak kırmızı şarap 4bardak sıcak su kırmızı biber tuz

Tarif

Eti sığırı döş tarafından alıp kuşbaşı doğrayın. Margarini tavada eritin eti burada kavurun; kızaran etleri tavadan alın ve ayrı bir tencereye koyun. Soğanı kıyın ve etleri kızarttığınız tavanın içinde kavurun. Soğanlar ölünce unu ilave edin, karıştırarak 5 dk daha kavurun. Rengi dönünce kabuksuz doğradığınız domatesleri ekleyin.

Bu harcı birkaç dakika pişirerek tenceredeki etlerin üzerine dökün. Sarımsağı, defneyaprağını ve baharatı ekleyip 5 dk pişirin. Ardından şarabı ve suyu katıp kapağını kapatın ve kısık ateşte 3saat pişirin.
 
Üst Alt