Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

11 Eylül'de doğanlar

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
11 Eylül'de doğanlar

Güzellik kavramı çok önem verirler Hayat felsefeleri çok ilginçtir Yaşam tecrübeler ve yanlışlar arasında kendini keşfetmektirDoğal çekicilikleri ve diplomat yapıları sayesinde çevrelerinde daima potansiyel bir hayranlık kitlesi vardır Duygusal olmalarına rağmen bu yönleri çevrelerindeki kişilerin davranış biçimleriyle ilintilidir Estetik sezgileri çok güçlüdür Bulundukları ortamın karışık ve dağınık olmasına tahammül edemezler Maddesel değerler yaşamlarında çok önemlidir Güzelliklerin çalışmakla sahip olunacağına inanmış kişilerdir Adaletsizliğin olduğu yerden hemen uzaklaşırlar Zarif ve düzenlidirler

Bugün Doğan Kadınlar

Pratik ve akılcı davranırlar Edebiyat konusunda yeteneklidirler Olayları algılama güçleri çok yüksektir Fazla duygusal olmadıkları için de aşk yaşarken seçici davranmaz fiziksel özelliklerinden çok partnerlerinde zeki ve girişkenlik ararlar Birlikte olduğu kişinin akıl gücü çok önemlidir

Bugün Doğan Erkekler

Kaba hareket etmekten ve çevrelerini kırmaktan son derece çekinirler Dingin ve zor kullanmayan bir yapıları vardır Yalnız yaşamaktan hoşlanmaz ve sosyal ilişkilere önem verirler Gerçek dostlarına çok değer verirler ve sevdikleri için her türlü fedakarlığı yaparlar Grup çalışmalarına katılmaktan mutlu olurlar

Bugün Doğan Çocuklar

Sessiz ve sakin yapıları çevrelerini aldatabilir Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler Matematiksel bir zekaya sahiptirler Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerlerGarip ve ilgi çekici bir havaları vardır

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Ben 11 eylülde doğdum arkadaşlar. Doğum günümü bile kutlamadınız ayrıca hepinizi kınıyorum:(

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Ben 11 eylülde doğdum arkadaşlar. Doğum günümü bile kutlamadınız ayrıca hepinizi kınıyorum:(

Kusura bakma Emiiiii
0_ffcf4_b8e566cb_L.gif

Pasta benden...))))
Doğum Günün Kutlu Olsun Sevdiklerinle Nice Güzel Günler Geçirmen Dileğiyle

Üst Alt