Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

11 Ayın Sultanı HoşgeLdin Ramazan

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Gelişiyle memnun,
Gidişiyle mahzun edene sevgili deniyorsa eğer ;
Ramazan mümine sevgilidir...

1017407_10151786316478816_945731907_n.jpg

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri bereketiyle donaltan

Ramazan-ı Şerif ayı cümle Ümmet-i Muhammed ‘in mübarek olsun.

Tüm MF Kullanıcıların Ramazan-ı Şerifi Mübarek Olsun .. Allah nice Ramazanlara ermeyi naSip eyleyip , Tuttuğumuz oruçlarımızı Kabul etsin..

~ Amin ~

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2

Nasrettin Hocaya sormuslar;

-Hocam, ramazan bizden memnun gitti mi? Hoca cevap vermiş;
- Memnun gitmese her sene on gün önceden gelir miydi?

Allah tekarını yasamayi nasip eder insallah .. Niyetlerinisin kabul olması temennisiyle ..

AngeLus

Rüzgarda Savruk Başına Buyruk
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Bünyemin zayıf olduğu için oruç tutmama karşı çıkan anne ve babama inat uyumayıp, o'nların sahura kalkmasını bekleyen ve masa hazırlandıktan sonra da yanlarına gidip, ''bende tutacağım, büyüdüm artık'' diye diye başlarının etini yiyip tabir-i caizse bu savaşı kazanmanın mutluluğu ile başlayıp-sonlandırırdım her Ramazan ayını..
Oruç tutan-tutmayan herkesin masanın başında ezanın okunmasını bekleyen o saygılı duruşunu mutlu bir yüz ifadesi ile hatırlarım her zaman.. Birde, iftar saatinde sokakların boş olduğunu gördüğüm an çok mutlu olurdum.. Herkes ailesinin yanında, hep beraber oturacaklar masaya diye düşünürdüm çünkü. :) Bence önemlidir ve aile olmanın en güzel örneğidir hep beraber yemeğe oturmak.. Ramazan ayında ise biraz daha farklı. Oruç tutsun-tutmasın herkesin, hep beraber bu mübarek günler de masaya oturup yemek yiyor olmasının daha anlamlı bir havası var bence.. Değişik bir his bu ve seviyorum o havayı :)
Çünkü; insanların kötülük yapmaktan sakınacağı, daha huzurlu olduğu ve doğru/dürüst davrandığına inandığım, anlamlı bir zamanın başlangıcı benim için Ramazan ayı.
Huzura, iyi niyete, vicdana, barışa yol olsun inşallah Ramazan ayının başlangıcı.. Ve Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

[/FONT]

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Böylesine sıkıntılı bir dünyada bu ramazanin baris, mutluluk, huzur ve para getirmesi niyetiyle.. Hayirli ramazanlar, dualarda bulusalim insallah..

Zia

Don't try to fix me, I'm not broken!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Hayırlı ramazanlar cümleten. Saat geç oldu, baş ağrılarına selam olsun.

Üst Alt