Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

1 Kasım'da oy kullanabilmek için bugün son gün

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
1 Kasım'da oy kullanabilmek için bugün son gün.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Kasım'da yapılacak seçimler için adres değişikliğini nüfus müdürlüklerine bildirmeyen vatandaşların, 28 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar nüfus müdürlüklerine başvuru yaptıktan sonra adres kayıtlarını değiştirmeleri ve yeni adreslerini belirtilmesi

7 Haziran seçimlerinden sonra adres değişikliği yapan binlerce kişinin adres bildiriminde bulunmadığını tespit ettiklerini söyleyen Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bu kişilerin ilgili kurumlara başvuruda bulunarak gerekli adres değişikliği işlemlerini yapmaları için 28 Ağustos günü mesai bitimine kadar sürelerinin olduğunu söyledi.

Adres değişikliği yapacak kişiler kendilerine ait tapu, kira sözleşmesi ya da kendi adlarına düzenlenen bir fatura ile beyanda bulunabilme hakkına sahip olacak.

Bugün-Haber

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Bir ülkeni geleceği ve yaşam tarzı özgürlükler halkın kendini yönetecek olanları seçme hakkı olan oy kullanma tercihini kısa bir süreye sıkıştırmak ne kadar doğrudur..
Mutlaka sandığa gidilmeli yurttaşlık görevini yerine yetirmelidir..

BİR YURRTAŞ OLARAK SÜRENİZ 1 HAFTA UZATILMASI DAH UYGUN OLUR..

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Sonuçlar maalesef ki istemediğimiz gibi çıkacak :)

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Sonuçlar maalesef ki istemediğimiz gibi çıkacak :)
.

7 Haziran seçimlerden daha kötüsü çıkacağı kesin niye derseniz bir Çok sebebi var.1-Ekonomi-2 Terör belası-3 İnsan hakları ve özgürlükler vb

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Fazla derine dalıp, siyaset yapmak istemiyorum. Fakat durumlar belli. Kimin ne kadar oy alacağı da aşağı yukari belli. Güzel Ülkem kanlar içindeyken, vatandaş hala ölüm uykusunda ...

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Fazla derine dalıp, siyaset yapmak istemiyorum. Fakat durumlar belli. Kimin ne kadar oy alacağı da aşağı yukari belli. Güzel Ülkem kanlar içindeyken, vatandaş hala ölüm uykusunda ...
...

Yaşanan olaylardan sonra halkımız gerçeklerin gördüğü inanıyorum..

Üst Alt