Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

1.ADIM: KEŞİF

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
laetitiacasta64.jpg

1.ADIM: KEŞİF
Yaşam şartlarından olumsuz yönde etkilenen cildinize nasıl bir tedavi uygulayacağınızı bilmeniz için, birinci adım olarak cildinizin tipini belirlemeniz gerekiyor. Eğer T bölgesi yağlı, gözenekleri açık, fondoten ve pudraya karşı dayanıksız, siyah noktalara ve aknelere karşı eğilimli bir cildiniz varsa “yağlı” bir cilde sahipsiniz demektir.
Cildiniz, yıkadıktan sonra gerginleşiyor, pullanmaya ve çatlamaya elverişli, göz ve ağız çevresinde kırışıklıklar ve ince çizgiler bulunuyor ve kaşınıyorsa o zaman “kuru” bir cildiniz var.
Sıcaklığa bağlı olarak reaksiyon gösteren alerji ve kaşınmalara elverişli ve cilt kremlerine ve kozmetik ürünlere reaksiyon gösteren ciltler ise “hassas” yapılı ciltlerdir.
“Karma” ciltler ise, alın, burun ve çene çevresi her zaman yağlı, bunun dışındaki bölgeler ise her zaman kurudur. En çok rastlanan cilt tipidir ve sivilcelere ve lekelere karşı elverişlidir.

Üst Alt