-
- Üyelik Tarihi
- 8 Ara 2012
-
- Mesajlar
- 17,519
-
- MFC Puanı
- 3,901
MALZEMELER
500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti,
2 adet büyük boy patates,
2 adet havuç,
2 su bardağı konserve bezelye,
2 yemek kaşığı domates salçası,
1 çay bardağı su,
1/2 çay bardağı sıvıyağ,
Tuz,
Karabiber.
HAZIRLANIŞI
Patatesleri soyup küp küp doğrayın,
Havuçları soyup doğrayın,
Derin bir karıştırma kabında et, patates, havuç ve bezelyeleri sıvıyağ ile birlikte harmanlayın,
Küçük bir sos kabında salça, su, tuz ve karabiberi çırpın,
Bu karışımı et ve sebze karışımı üzerine gezdirip karıştırın,
Yağlı kağıttan 6 adet büyük dikdörtgen parça kesin,
Karışımı 6 eşit parça şeklinde yağlı kağıtlara paylaştırın,
Yağlı kağıtları katlayıp kenarlarından kıvırarak kapatın,
Kağıt kebaplarınızı alüminyum folyoya sarıp fırın tepsisine dizin,
Tepsiyi 210 derecede ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.
Afiyet olsun.