-
-
-
- MFC Puanı
- 72,460
Bir çift göl kıyısına tatile gider..
Gölde bazı bölümlerde balık avlamak yasaktır. Koca yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini gecirmektedirler. Derken bir gün adam balık avlamaktan gelir ve ögleden sonra kestirmek üzere odasına çekilir .
Kadının canı sıkılır ve botla gölde bir gezinti yapmaya karar verir. Bu gezinti umduğu gibi gitmez ve botun hakimitiyetini yitirir. Bot, göl üzerinde serbestçe dolaşmaya başlar. Kadın da yapacak bir şey olmadığı için çıkarıp kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye
çıkmış olan şerif kadını görür ve yanına yanaşır.
-Hanımefendi burada ne yapıyorsunuz?
-Görmüyor musunuz, kitap okuyorum.
-Ama bu bölgede balık avlamak yasaktır.
-Zaten ben de balık avlamıyorum.
-Ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz; sanırım sizi karakola götürüp ceza kesmem gerekiyor.
-Eğer böyle bir şey yaparsanız, ben de bana saldırdığınızı söylerim.
-Size dokunmadım bile..!
-Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz değil mi?
Gölde bazı bölümlerde balık avlamak yasaktır. Koca yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini gecirmektedirler. Derken bir gün adam balık avlamaktan gelir ve ögleden sonra kestirmek üzere odasına çekilir .
Kadının canı sıkılır ve botla gölde bir gezinti yapmaya karar verir. Bu gezinti umduğu gibi gitmez ve botun hakimitiyetini yitirir. Bot, göl üzerinde serbestçe dolaşmaya başlar. Kadın da yapacak bir şey olmadığı için çıkarıp kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye
çıkmış olan şerif kadını görür ve yanına yanaşır.
-Hanımefendi burada ne yapıyorsunuz?
-Görmüyor musunuz, kitap okuyorum.
-Ama bu bölgede balık avlamak yasaktır.
-Zaten ben de balık avlamıyorum.
-Ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz; sanırım sizi karakola götürüp ceza kesmem gerekiyor.
-Eğer böyle bir şey yaparsanız, ben de bana saldırdığınızı söylerim.
-Size dokunmadım bile..!
-Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz değil mi?