-
-
-
- MFC Puanı
- 72,460
Maalesef hayat şartları o kadar kötüleşti ki ilk hafta bile böyle olunmuyor..Hep bi geçim derdi.
Yakalanıp ben birşey yapmadım bakışı
Ya cidden bu işi beceremiyorlar. Ben ex in yeni sevgilisinin adresine kadar buldum ;DddYakalanıp ben birşey yapmadım bakışı
Dedektif TokyoYa cidden bu işi beceremiyorlar. Ben ex in yeni sevgilisinin adresine kadar buldum ;Ddd
Canım bir merakta mi yok nasil süründürüyor kız diye ben çok eğleniyorum yaa ddDedektif Tokyo
Hiç işim.olmaz ex mex cex no cıx
Hiç merak etmem ex olmuş artik new zamanıCanım bir merakta mi yok nasil süründürüyor kız diye ben çok eğleniyorum yaa dd
hayatım boyunca hiç bir eski kız arkadaşımın hesaplarına girmedim belki inanmaz kimse ama 1 kere bile yapmadım
Zaten fark ediliyor girdiğinizde ;Dddhayatım boyunca hiç bir eski kız arkadaşımın hesaplarına girmedim belki inanmaz kimse ama 1 kere bile yapmadım
alla alal varmı öyle bişey girip bakanları görebiliyormusunZaten fark ediliyor girdiğinizde ;Ddd
Karda yürüyüp izini belli etme TokyoZaten fark ediliyor girdiğinizde ;Ddd
Ivit ddalla alal varmı öyle bişey girip bakanları görebiliyormusun
Her zaman canımKarda yürüyüp izini belli etme Tokyo
işim olmaz öyle ajanlıklarla felan kim napmak istiyorsa yapsın herkes mutlu olsun yeter ama merak ettim şimdi bak acaba benim hesaba kimler girip bakıyorIvit dd